Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tragac idiote, apokalipsa stvarno ZNACI kraj svijeta. a vi ostali, zasto ste tako nenormalno primitivni i plitki? film je radjen prema \'\'predvidjanjima\'\' maja i inka, te sumerana ciji kalendar tad prestaje (a kod ovih zadnjih se na taj datum spominje kataklizma). na kraju krajeva, film je odlican, a vi (glupaco) sto vam je bilo neugodno u kinu - ne moze i saff.ba i ovakav film u isto vrijeme. znam da se osjecate ruzno jer ste pogledali haram film, ali pazite ubuduce. odahnite malo svi od religija i ne budite toliko napaceni. jbt, nas narod je kao konj sa ularom. samo u jednom smjeru gleda. bolesnici.
ebo ja vas sviju pametne, kada vi zaradite za par dana 265 miliona dolara, 265, 265, 265 onda je reziser postigo svoj cilj. Jok nego vi od ovakog filma ocekujete da ce vam dusu carnuti romantika, da ce prica biti za 10. naravno sve trebe cekaju i ovom filmu svoga Don Juana, muskima u ovom filmu fali jedna velika sisa, i zato film nevalja. bosanski komplex.
očekivao sam puno više. efekti - 10 blokbaster štih - 10 zakon fizike - nula poistovjećivanje gledaoca s radnjom - nula emerich, emerich... skinuh film, gledao do scene kada cusack ide s djecom do parka, a odatle forward... meni nezanimljiv film. SF su bili i 4. july, AI, ali makar se mogodoše gledati
Zlatko Buric ima super ulogu :-) Nisu mogli bolju facu naci za onu ruskog bogatasa :-) Film je dobar za pogledati :-)
ja u zivotu gluplji film gledala nisam(2012), toliko glup da sam se osjecala uvrijedjeno.... pa ti amerikanci stvarno nisu normalni, kakvo smece prodaju pod hit, top.... coorca graha!!
Gledaj ti Sa-X kritičara što su se raspisali, pa što vi, genijalci, niste snimili film kad ste tako pametni?
Zalosno je kako je rijec apokalipsa potpuno pogresno prevedena i da je upravo odatle koristena osnova za ovaj film . Apokalipsa ne znaci smak svijeta .
Film je do Pola dobar ali brate od pola je katastrofa cak sto vise na kraju svi se vesele i slave zato sto je ovaj izvukao kojekakav kabal uz to jos dijete od 10 godina pomaze i roni pod vodom... mislim stvarno pocetak filma je super a kasnije su ga uprskali skroz na skroz Ocjena 4/10
U Serbiji oko miloion oboljelih od krmeceg gripa. Ode jos jedan zivot. Rodjeno Gnojko glumacko Pavle, pa neka ti je teska zemlja Gnojko!
halo, papci, film je iz zanra \'film katastrofe\' i u okviru tog zanra je izvanredan, koji levati, valjda ste ocekivali sekspira ili nesto kao ova domaca sranja
Trebao sam prestat gledat kad je poceo vozit auto kad zemlja propada (skoro sami pocetak)...
ovo nije film katastrofe!!!! ovaj film je KATASTROFA!!!!! 3 sata trce, lete, padaju u srediste xemlje i jedno 18 puta se vade, sudaraju se sa M Everestom.... moram priznati da su efekti za 10, i to se mora uzeti kao plus al necu da me vise zaglupluju ovakvim djelima od 3 sata... mislio sam da je Daz after tomorow los al je masterpiece za ovo smece od filma... nesto losije u zivotu nisam gledao!!! jedino sa cim se moze porediti je rat svijetova... i najgore je to sto ne znam sta bi sa Tamarom :) al za box office se ne sekiram. Amerima podmetnes dvije eksplozije i vec si zaradio 10 mil a ovo smece ako cekga ima onda su eksplozije!!!!! nemojte gledati ovo pored film festivala u Obali!!!!
Hvala na informacijama da je film bezze a baš sam nameraćio da ga pogledam kad sam vidio da su sve karte prodate čak sat vremena prije projekcije,onda bolje da ga skinem sa interneta nego petica za kartu...
Znaci bolje otici gledati red cliff, je li ? Steta, ovaj bas izgleda primamljiv :(
Iskreno ocekivao sam nešto bolje i više pa sam kartu kupio za 23:40h. I razocarao se. Po mom mišljenju ovaj fil je napuhan i totalno nerealan.... primjer:\" Zemlja propada ruši se sve a glavni lik fura sa autom po gradu\" i još ima par glupi scena kada se zatvaraju vrata broda, otac i sin od 12 godina cjelu vjecnost rone i zraka im nedostaje.... Ukoliko želite se iznervirati ne realnim scenama bujrum.