Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam je samo znati koja je to stranka koja vlada vec 30 godina i kriva je za smrt i ekonomije i ljudi u BiH a ti sve radi u svrhu vjere????
Drugim riječima, hebaše vam nacionalisti mhater u svakom pogledu, otjeraše Bosance i Hercegovce iz domovine a opljačkaše i prodaše državu! Bravo za SDA, HDZ, SNSD i ostale lopove!
Ovaj Dino Mustafić mi lagano već ide na živce. Čovjke je filozof, sociolog, doktor, producent, scenarist, kompozitor, gdje se god nešto priča on je pozvan da komentariše bez obzira na temu. Imam osjećaj da se lagano fura na Emira Kusturicu, doduse neka light verzija i ne leži mu aman.
Bugarko, znaš šta ti je činiti. 🙂
😒 A to onaj što je i gikil držao, neka su ga osudili u tuzlanskom kantonu, ja prije 5 godina ustajem da prošetam ujutro jednom a ono smrad u sred zime i ja Op u bolnicu na liječenje.
Sranje od filma! Spojio ratni zlocin u Prijedorskom rudniku (napravili ga Srbi) i zenicko zagadjenje (zeljezaru napravili mi sami sebi) preko Mitala koji je slucajno kupio oboje !?
jučer RODILA JESAM TRAŽIM OCA PO AFTERIMA, ZOVU ME NEDELJOM DA IM HLADIM PIPE NADANDARENE HIHI NADAM SE POSLU U STRUKI PARLAVU FRANSE AAVEC MUAAAAAAAA
Odličan dokumentarni film. Dino Mustafić odlično odradio posao. Glavni akter filma odlični.
@Better jučer RODILA JESAM TRAŽIM OCA PO AFTERIMA, ZOVU ME NEDELJOM DA IM HLADIM PIPE NADANDARENE HIHI NADAM SE POSLU U STRUKI PARLAVU FRANSE AAVEC MUAAAAAAAA
Poseremo te Dino Mustafiću- ugledni Zeničani
bosnje su toksicna nacija
Niko ne snima film o trovanju koje dolazi sa medija svakodnevno? Medjunacionalno trovanje.
Hahahha kakvo preseravanje i propaganda
Dino antisrpski operativac i ljigavi igrac. Ovo je vise atak bio na RS i simboliku nego na arcelormittal. Jasno je jako sta se hoce reci u filmu, prikazujuci spomenike poginulima VRS i civilima. Odvratno kako se potkusuruju druge zrtve da bi se pokusala stvoriti emocija prema zrtvama Prijedorskih logora.
Koliko nas bi, zrtvovalo odlazak na more, 10 godina recimo.. Da ugradimo solarne panele i da postanemo "off grid"? Da vidim ruke? 0? Tako sam i mislio
Koliko nas bi se sastalo u stubistu i sa stanarima zgrade dogovorilo da uradimo fasadu zgrade i ustedimo energiju.. To je samo 1 ljetovanje.. Ne 10..da vidim ruke? 0..tako sam i mislio
Mozemo mi svi uopsteno ovako sr4t.. Ali individualno smo svi karina
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
druže tito daj nam još jednu termoelektranu