Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci kad cujem ili procitam "fanovi" odmah proljev dobijem
Nek mi oproste jevreji, crnci, vehabije, kumunisti, litvanci, ali trenutno su mi fanovi omiljena skupina za hejt. Cuj, fanovi. Ima li ista neodredjenije na dunjaluku, neki skup upitnih osoba koji postavlja zahtjeve ko da je MMF.
Slažem se, ali zašto Litvanci? Zbog šuta za 3 poena?!
Ma nejasni su mi, balticka zemlja sa africkim bojama zastave, zatvoreni pa je svaka konverzacija cudna, plus sto nikad necu skontati ko je ko, Litva, Latvija, Letonija, Litvanija. Doduse, za moj ukus su Litvanke mozda i najljepse zene na svijetu, tu imaju jedan poen.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Fanovi se*u...
Joj koja glupost, evo ja sam veliki fan, pa mi ne pada na pamet takvo tražiti. Totalno su se pomjerile granice gluposti u ovom svijetu.
pa ne gledajte klocevi
fanovi su grupa debila
Smoriste sa Matthew.
Iiiiiiiiii evo ga,citavih par sati nije bilo clanka o ovome
🙄
ovi sto pisu ovakve stvari trebaju se zapitati jesul bolesni, imajul neki poremecej, sta rade od svog zivota…