Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da prevedemo ovu priču: - Moramo da prestanemo sa šalama na njihov račun ili smo ga nayebali.
@MisirIsraelSCool Kakvo salo? O čemu ti?
@komber Tako je a oni mogu Islam blatiti na svaki mogući način kao i Poslanika.... to su ti kafiri, buduće džehenemlije ako Bog da,
U prevodu, direktori su dobili ponudu od brdo love od derpe lobija,da malo unaprijede emisiju..
Trump moze svojim ispadima da shere po svima a normalan narod se nemoze ni zahebavati vise. Sve je otislo u hurac
Treba se sprdat i pravit sale sa desnicarima i rasistima, oni su zlo. LGBT osobe ne prave probleme nikome. Pustite ih na miru, pustice vas na miru.
Nikad cuo vidjeo ove
konak kod hilmije HD, malo smjeha https://www.youtube.com/watch?v=yTJABFnKgYs
Ma trsi lezber hajvane
Kasno ste se sjetili!
Kamen i oganj: Negdje u arapskom svijetu plod u trudnici je prije poroda odamro i okamenio se. Žena je ipak usvojila neku napuštenu bebu, i odgajala je. Nije smetala tuđa genetika u biološkom smislu. To se zove srce kao oganj (iako to nije izvodljivo mjeriti klasičnim termometrom.
Americki hurmo hah 👎
Znaci ne vrijedi ovo vise gledat?
To simpsoni onaj south park i sve slicno su emisije za debile
UBI UBI UBI PEDERA! PEDERA! PEDERA!
Vidit ćeš ti kad oni u Mostaru održe paradu akobogda i inšallah. Onako simbolično pređu sa jedne na drugu stranu grada i pošalju vam poruku mira i ljubavi 😂
@komber ne brini.... dogovorio sam se ja već sa svojom rajom ako se to desi ima da bude party(: Ima da pederima glavu razvalimo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Invalidi u pokretu imajte malo samilosti .......☝️
Vala su u zadnje vrijeme postali, onako - dosadni, recimo. Svaki show ima vrijeme kad treba da završi i bojim se da je u ovom slučaju to vrijeme došlo.