Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2914747-odvojite-4-minuta-i-poslusajte-pazljivo-sta-je-nebojsa-glogovac-rekao-o-dozivotnoj-ratku-mladicu-video Veoma fin lik bio. Nema sta! Ovakvih vas je 99%.
@Yenicer91 Pa jeste vi svi muslimani teroristi, ako su svi Srbi zlocinci? Jel' to znaci da svaka osoba na planeti koja vidi muslimansko ime treba da misli da ce se taj neko dignuti u zrak? Goranu Bregovicu je zena Dzenana, a Zdravko Colic nikad nista lose nije rekao.
@politika.je I srpska djeca su u Sarajevu ginula od cetnickih granata. I takve Srbe, koji su stali uz muslimane u najgorim vremenima, danas istjerujete iz Sarajeva. Isto vazi i za Hrvate koji su bili s vama. A ne smeta vam sto na Marin Dvoru u institucijama rade djeca ratnih zlocinaca iz RS-a i Hercegovine i sto se setkaju po SCC-u u pauzi. Licemjerni ste i primitivni, to je strasno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dokle vise ce odlaziti glumacke velicine? Hvala mu za sve predstave za sve filmove! Slava mu!
@Yenicer91 Jel si ti zatupljen ili si prirodno glup
jedan ceto manje
jadna je ova drzava sa ovim nacionalistima nedaju mira ni mrtvima,dosli papci sa sela i glume patriote
Svako ima pravo da iznese svoj stav, pa je to imao i počivši Glogovac. To što vi samo znate da gledate samo kao "tele u šarena vrata" i slušate kako vas truju i kriju istiinu od vas, pa nas tako i medjusobno zavadjaju, to je i doprinelo ovakvim komentarima. U tolikoj ste zabludi da mislite kako u svakoj srpskoj kući u Srbiji se sprema rat na BiH, a kada bi ste upozali malo bolje Srbe iz Srbije znali bi ste pravu istinu. Boli nas uvo za tamo neku vukojebinu prekrivenu šumama.
Meni je žao što je uhapšen heroj Selvedin Bulbul i zatvoren "Orlando" u Dobrinji u kom su ga talibanske drolje iz mahale tako dobro pušile u WC-u iznad čučavca za 10 evra.
Dobar glumac i loš čovjek ... Laka mu zemlja . . . ! ! !
E baš mi je žao jutros sam gledao jedan njegov film mislim da se zove wet panties ili tako nešto, RIP chris charming.
Pocivao u miru legendo!!! a ovi umobolni mrzci koji za svaki clanak moraju pomenut rat neka mi se napasu patka mog...zato i nemamo napretka sto bosnjo zivi u 92 95 kuku nama
Ma vlah ko vlah.Ali,pred smrt pokaza bas pravo lice.
Eto neka sad podrzava ratne zlocince
stavrno mi zao covjeka, bio je dobar glumac.
Samo ga pravi četnici iskreno žale dok su ostalo kurtoazni izražaji sućuti bez velike emocije