Tužan dan
193

Emotivnim porukama na društvenim mrežama kolege i prijatelji opraštaju se od Nebojše Glogovca

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Društvene mreže preplavljene su oproštajnim porukama prijatelja, kolega i fanova Nebojše Glogovca koji se ne mogu pomiriti s preranim odlaskom srbijanskog glumca.

Nataša Ninković, koja je studirala s Nebojšom na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića, prva se oprostila.

"Zauvijek u mom srcu! S anđelima mili moj...", napisala je Ninković na Instagramu.

Tužan status Nebojši je posvetila i Ljiljana Blagojević.

"I On bira i u svoje rajsko naselje poziva najbolje! Neka ti je vječna slava veliki glumče i časni čovječe!", napisala je Blagojević.

"Nebojša dragi, nek ti je vječna slava i hvala. Još ne vjerujem da nisi tu, sa nama, da zajednički tražimo smisao postojanju", napisao je crnogorski umjetnik Rambo Amadeus.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Sergej Trifunović je objavio fotografiju s Nebojšom s kojim je nekada dijelio školsku klupu i s kojim je glumio u mnogim filmovima i serijama.

"Duet 'Šiptarski terorista i sirijski izbeglica' više neće svirati zajedno. Ne znam šta bih ti rekao, što već ne znaš. Jedino što bih mogao da ti kažem je, kad dođe moj čas, volio bih da me ti sačekaš tamo", napisao je na Twitteru.

"Ima li kraja i logike..", upitao se Bane Trifunović.

Počast mu je odao i glumac Andrija Milošević koji je kratko napisao "Počivaj u miru druže".

E moj Glogi...prerano! Neka te andjeli cuvaju😔💜

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

"E moj Glogi... Prerano! Neka te anđeli čuvaju", napisala je pjevačica Tijana Dapčević.

Nebojša Glogovac preminuo je nakon teške bolesti u 49. godini u Beogradu. Među kritičarima je važio za jednog od najboljih glumaca u regionu, a za svoj umjetnički rad je dobio brojne nagrade i priznanja.