Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi nasi.BiH filmovi ko fudbal ispred zgrade . imas desetero djece koja se svaki dan mjesaju . druge ekipe al isti igraci.
ne znam samo kako znas za taj zanr? od sestre ili mame ti? vjerovatno od mame posto je to malo postaro.ja kazem kako jest i ravnam se po svjetskim sudovima a ne minberima i SDA centralom.
@BiHer a de mi reci jel istina za Emirovo postenje kada je bio ministar...tipa dacu vam pare za turnir al pola meni ?
"Žabu" sam gledala u Kamernom. Mučna i teška predstava. I veselim se danu kad će neko osmisliti domaću predstavu poslije koje ćeš izaći iz pozorišta sa pozitivnom idejom i sa osmijehom a ne sa želucem svezanim u čvor. Da vam nije rata bukvalno ne biste imali o čemu režirati.
bravo i ja to kazem. gdje je nas poznati humor. domacinstvo pa i ironican humor na dvoj racun koji samo mi razumijemo. ovako samo farbaju stare kante godinama
@Tume Obrade književnih komada i ratna tematika, over and over again. :) Ništa novo i svježe. Godinama isti repertoar. Sreća dođe i poneka strana trupa s vremena na vrijeme.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto vam ga yebav'o vas on... Lepa Brena i bjegunac s mjesta nesreće... Eksperti u bježaniji
Emir Hadžihafizbegović je odličan i sjajan glumac koji nas je u mnogim filmovima i serijama dosta zabavio......ali kao privatna ličnost i politička je licemjerni gad koji ne zna za koga je! Čovjek kaže da je "Bosanski-Bošnjački patriota", a ima Hrvatsko državljanstvo koje često sa ponosom spominje. Kaže da su Dudaković i Delić za njega najveće "gazije", a u priči pljuje po Hrvatskoj državi.........tko si Emire? Bošnjak ili Hrvat pitanje je sada!???
ovo je muka i tezina,bosanski hard core volio bih malo vedrine i pozitive,da se ponovi nesto poput amidze idriza.mi to mozemo recimo nafaku nisam mogo odgledat do kraja,proradi mi ptsp kad televizor ne baci kroz prozor.
Koliko ja znam ovaj model Citroena se zvao Ajkula,a ne Žaba
Emiru se mora priznati izuzetan talenat za glumu.Ali i dalje je to jedno pseto balijsko lajavo tako pogano na jeziku punom mrznje prema svojim dobrim komsijama Srbima da mu treba odsjeci jezik...
Odvratan lik.
izuzetno antipatičan čovjek
al se coik postarao skroz jbt..
Emir je kompleksan glumac kojem ipak komedije najbolje stoje.
Emir je naš najbolji glumac.
U posljednjih nekoliko godina sve od domacih filmova sto je izaslo je katastrofalno dosadno, bez neke interesantne tematike.
@ademagamesic A da oni su uvijek znali da placu nad teskom sudbinom nas u BiH haj ne dipr.
Ja mislio najteze mu bilo glumit alijinog bosnjaka i zagrebackog hrvata.. sve u svemu odlican glumac
znam ja Vahu,jeb'o ti Vahu.
@Aria Scorpio Da nije bilo rata imalo bi se itekako šta snimati i režirati. Samo se sjeti (ako možeš) predratnog Sarajeva...
Nosioci te kulturne scene ,95 % ih je zivo ,ali ne zive u Sarajevu . Sta ti taj podatak govori o Sarajevu sad i Sarajevu prije rata . Pogledaj imena tih "motora" kulture u Sarajevu prije rata i vidi sada vecinu imena u Sarajevu . Nesto se ne poklapa
Je l' ono on pobjeg'o s mjesta nesreće...
Čemu minusi, pa pitam samo...