Zadovoljan novim angažmanom
0
Edis Deljković je novo lice OBN-a
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse je strucan i profesionalan za jedan OBN!
jel vas to lik zeg\'o pa znate da je gay?
Edise sretno i sve najbolje:)
ja osto sokiran kad sam ga vidio na odron televiziji.... cinio se kao perspektivan kadar i podsjeco me nekako na petra perezu sa nove tv..
Adding comments has been disabled for this video,najbolja stvar na Youtube-u,ovdje bi samo trebalo dodati,umjesto video,article,treba ovdje zabraniti komentarisanje svih clanaka...
Deljkovicu druze, sretno u svakom slucaju! Samo hrabro! :)
momak ima dosta potencijala, al obn je odron. samo je hayat gori od obn-a.
a mogao je vala fakultet zavrsiti do sada pa raditi u info progamu..svasta..sad mozes bez faxa raditi i ovakve poslove
@haha - uze mi rijec s tastature :D
papak
Fakat, ove tetke željne k*rca što govore da je gay, neka se smire malo i puste momka na miru, nije momak krivi što vas neće i što ste neatraktivni.
šut\'te boni, vidjeće vas sve Edis sta ste napisali o njemu...
Jes\' se usrecio :D
OBN tj. OGN - Open Gay Network
pa gay ...pravi je za obn-a