Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se obn takmici sa pinkom,koja ce biti gora tv...KATASTROFA
jedna voditeljica vodi sportski, informativni, zabavni, politički i dječiji program?! gdje to još ima?! ukinite OBN i njihove glupe programe i voditelje! Objesimo Emerika Gudelja i Lanu i njenu vremensku prognozu!
Jedvaaaaa cekaaam da vidim gđicu vjekoslava kako kuhaa :D ... u slobodno vrijeme ga bacam na njega !!! jako je sexi onako maljav i izbusen ...
da li iko gleda OBN????? :/
najgora moguca televizija, sa najgorim voditeljima, vidio sam maju i fedju uzasni su uzivo hehehehe obn dno dajte prodajte to smece da ga neko izreciklira... povraca mi se od vjeka samo kad cujem mogu misliti sta bi bilo kad bi ga gledo ili vidio hahahahaha OBN KRETENI
zar nije dosta vise ovih kulinarskih sranja ,ali posto je OBN = ODRON od televizije i ne cudi me
najneprofesionalnija tv kuca u regionu pa i sire
NAJGORA TELEVIZIJA U HISTORIJI COVJECANSTVA!!! NE BRUKAJTE SE VISE ZIVOTA VAM!!!!
kako sam se samo razocarao kad sam vidio milicu uzivo, lopata teska. dok je maja u prirodi jos bolja
Samo da izbace turske sapunice (barem iz onog večernjeg termina) i stavljaju neke filmove, bili bi odlični. Ovako su mi tako-tako. Imaju dosta dobrog sadržaja, al brate pretjeraše s Turcima.
ODRON!!!