Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna serija a Ines je to lijepo opisala. I usput, to nije Netflix serija vec FX serija. Potpuno druga produkcija
Kakvi su ba ovi nazivi serija, ko nasa mala klinika
ines ja bih s tobom gledao serije
Ubij se odmah što se mene tiče. Mnogo nas je na planeti svakako.
Farmaceutska kompanija, nagradi ljekara , spram broja izdatih lijekova. Sad su spremni, znaci, izmisljati i dijagnoze. Pitam se, ko je proizvodjac inzulina iz ove price? Mislim da znam.
According to I. M., Netflix ne pravi ništa osim serija o manijakalnim ubojicama. Ili je, pak, nešto drugo u pitanju?
bas sam primijetio u zadnje vrijeme mnogo serija na tu tematiku... Užas. Uskoro će biti trend na socijalnim mrežama ubiti nekog i to će postati sasvim normalna pojava.
Draga Ines, kako si ti? Cijenim ti clanke, ali me naslovi sve vise odbijaju. Ima Japan, ima Koreja, imaju dvije Koreje. Cvjeta tresnja, on nju voli, ona je na drugom brdu, cvjeta tresnja, on je na prvom brdu. Cvjeta tresnja. Ne kazem, dosadna je ta vrsta kinematografije, ali mi previse horora, trilera, psihotrilera, krvi gledamo u rubrikama "Najnovije", "Crna hronika", ponekad cak i pod "Zanimljivosti".
Svejedno, imas misljenje, potpisujes ga imenom, poznajes materiju, to je osvjezenje na Klixu. Selam od dosadnog, svakodnevnog Mehe sto jedva ceka da tresnja obehara.
Serije su ispiranje mozga i bjezanje od realnosti. Vecina danasnjih serija ima skrivenu poruku (lqbt i ostala liberalna sranja)... Nedajte djeci daa gledaju serije i zadruge inace ce vam djeca izrasti u vece debile nego sto ste vi sada.
U pravu si. Umjesto sto gledate serije kod kuce bolje izadjite u provod i drogirajte se.