Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj
Samo idite glupe bošnje na južne vetrove, na ace lukase, cece...
Pa glupi Bošnjo pluje po svome npr. Dino Merlin najveća regionalna zvijezda, a ide na premijere kojekakvih južnih vjetrova. Pogledajte komentare i bljuvotine o Merlinu, a Biković vam valja. Nismo ba bolje ni zaslužili. Normalni Srbi dočekali Merlina u sred Beograda sa 3 pune arene i onda se ovdje nađu gnjide da omalovažavaju takvog giganta.
"Među onima koji su podržali Malagurskog bila je i Hana Adrović, srbijanska voditeljica i urednica emisije "Nešto drugačije". Da li bi ga podržala da joj se babo Lattif našao u Srebrenici jula 1995. Višegradu, Prijedloru, Foči, Zvorniku,...1992.? Vjerovatno bi, jer su i ona i Biković odrastali na priči kako "zli mudžahedini bacaju srpsku nejač lavovima" i da se oficirčić iz Kalinovika "sveti" preko Bošnjaka Turcima za Kosovo.
ja jesam za slobodu govora, ali nije sloboda govora pricati i prikazivati sta zelis.sloboda prestaje samim tim kada pocnes tudju slobodu da ugrozavas ,a ovaj film to upravo radi kao srbijanska spika da 3 puta izgovorena laž postaje istina.na zalost njihova se istina i historija temelji na lazima.
Odakle Malagurski vuku porijeklo?
Treba ovom fašisti Malagurskom stati ukraj. Šta čekaju naši uticajniji dijasporci, lik je ruski propagandista i negator genocida, a to je odlična osnova da mu se zabrane sve promocije. Preuzmite inicijativu. A može mu se i kakvih batina nadodati usput.
Klasicna TV REPORTAZA se ne mozezvati DOKUMENTARNIM FILMOM. idite u Kura*
Fašista ko fašista... vi gledajte te narkodilerske filmove gdje se ovaj bahati, od vjetrova mogu samo jedan da pustim, taman i taj ide od juga.
Genocidaš prekodrinski.
Eto vam ga Sarajlije a lizali ste ga kad je dosao na pemijeru filma , koja smo mi stoka fuj
je.bat im mater obojici.
Bravo za Salzburg ...
Upravu je ovaj sto kaze idemo i Juzni vjetar gledamo punimo budzet onima koji bi nas opet ubili.
Sloboda govora i misljenja ne smije biti upitna nikom! Svaka zabrana donosi samo jos zabrana i na kraju otovreni totalitarizam a to niko ne zeli!
Pozivi se nizu u 23 postotnom fekalistanu
@001...puče konjska žica na guslama
kako bi ti volio da ne zivis u toj zabiti nego u sarajevu, ali nece mogne. ljubomora je cudo, tokmaku
Nikad čuo ni za film ni za reditelja ni za glumca. Ali zahvaljujući Klix-u, eto naslov filma zanimljiv i obećavajući. Jedva čekam!
ako nisi čuo za težinu lanaca onda si stvarmo debil
Dokazani CHETNIK !
Samo vi percepirate to kao nesto lose. Zato jer ste neobrazovana marva.
Jbga, ovaj film bi videlo 100 ljudi da niste digli ovoliku frku. Svaka akcija ima i reakciju. Uopšte se ne bih iznenadio ako se nastavi ovakva histerična anti-kampanja da i Đoković okači isto što i Biković ili da RTS otkupi prava i emituje ga za Novu Godinu. Inače meni je najsmešnije što ove prave hard core Srbende Malagurskog smatraju izdajničkim peškirićem.
Ni ja se ne bih iznenadio da RTS otkupi prava i emituje ga za Novu Godinu, jer bi to bilo u skladu sa narativom koji iz Srbije dolazi zadnjih 30 godina.