Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebiga, tuzlak al mora se, džaba je... Sisa je sisa!
ima ona narodna: \"dobroj sisi se ne gleda u zube\"
baci sisu da se igramooo igramoooo
ena jes to ljubomorna? sto su ti žene. meni je cura extra i zgodna i lijepa i smjela. fakat je riba i pol
Gleda se u sise a ne u zube
PRVO NEKA ODE SREDIT ZUBE SELJADURA!CURA KOJA DRZI DO IZGLEDA PO MOM MISLJENJU BI PRVO TREBALA DA VODI BRIGU O ZUBIMA!KAD SAM VIDJELA KAKVE ZUBE no comment!
dobra dobra sisa, sta fali malo...
Ja te zapošljavam lutko sisata,možeš po cijeli dan da vrtiš i mješaš
Je li znas koliko si glup? Ili ti ipak moramo reci jer to nam ne bi bio problem..
nece ti ova, jarane u Banju Luku.Cula valjda kako ste na kulturnoj manifestaciji basistu gostujuceg benda maznuli kamenom u glavu pa je strah ufatio...kako i nece...
jesi jesi marija ubila si mene svojom sisetinom,aman kolika je
sreco dodji kod mene raditi,ja cu ti dati minimalac i puni iznos toplog obroka 13 KM i mozes hodati gola na radnom mjestu nije problem
@commi, lijepo podjebavanje i umjetno, svjesno zakuhavanje na temama koje nemaju veze ni s čim...
dobra koka, da je više takvih po tv ;)
NEKA SE DOTICNA JAVI U BANJA LUKU ! PRIMAMO NOVE KADROVE ! POSTO USKORO OTVARAMO NOVU ZGRADU BIO BI NAM DRAGO DA DOBIJEMO I OVAKO LEPU NOVU KOLEGINICU !