Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cija je ona,od kojeg roda?
Pa ovo Gacko kao da je imalo 500,000 stanovnika. Tako malo mjesto a sve iz njega dolazi: Danis Tanovic, ova mala Dzubur, Edin Dzeko. Pa dokle vise?
e vala uopste nije lijepa, ima puno ljepsih zena/djevojaka...
obicna kobletina
Ina, zasto zivis u Norveskoj ako mislis da je zemlja bezvezna?
Super djevojka..Svaka cast, samo naprijed... A vi bagro serite serite, ona nema ni vremena da procita vase bljuvotine jer bjerovatno chilla negdje na karibima.. hehehhe The joke is on you
dinka, svaka ti cast! uzivaj u zivotu:-)
MA OVOJE JEDNA OBICNA OSTAFLERKA VIDI JE KO PRIKAZA ONA JE SAMO ZA HOROR FILM
dinci u cemu je kljuc tvog uspjeha, vidim sva si ispijena, nije valjda to, u skoli si bila fina cura
Dinka, povedi me sa sobom kada krenes za Australiju! Ne mogu vise s ovom bagrom ovdje! Ako me povedes, necu Boga mi vise ni na internet ici da vidim sta bagra pise!
pretpostavljam da je najjaca u horor zanru. za nase djedove, postene i cestite bosnje, ova bi u najboljem slucaju vazila za jadno, raspusteno, zalutalo dijete. osobito za ponosne hercegovce, odakle su joj korijeni.
JOOOOOOJ ŽGUBE!!! Posebno na prvoj fotki, al\' šta ćeš uklopila se u moderni svijet (mode). FUJ!
cestitke, Dinka! i, mnogo uspjeha u daljnjem radu.
Haha, mala je dala, ha!? Uspjesna: ruzna brate. Mora da se skidala non-stop za \"uspjeh\"...
Long live Samricak!:p