Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam koga bi trebao murphy glumiti, ne sjecam se crnih likova u batmanovim avanturama :S
Daj ne budalite. Film nije ni na pomolu. Svi bitni akteri su zauzeti drugim projektima bar sljedece dvije godine. Ergo, dotad nista od price, scenarija i ko co koga glumiti.
Koliko ja znam, ne znam u kojem nastavku, ali Riddlera je glumio Jim Carrey..
e sad je ok :D
Shia LaBeouf, procitaj ponovo... :D
\'\'Na listi zvijezda za koje se u Hollywoodu šuška da bi se mogli pojaviti u nastavku filma “The Dark Knight” našli su se i komičar Eddie Murphy i zvijezda hollywoodskih blockbustera “Transformers” (2007) I “Transformers: Revenge of the Fallen“, čija je premijera u SAD-u održana 24. juna.\'\' Ne želim nikoga kritikovati,al fakat nisam shvatio o kojoj se zvijezdi radi :S