Holivudska šuškanja
0

Depp ipak u ulozi Batmanovog neprijatelja Riddlera?

Sarajevo-x.com
Slavni Amerikanac Johnny Depp nastavio je da potpiruje špekulacije o angažmanu u novom filmskom nastavku o Batmanu u ulozi Riddlera, jednog od najvećih neprijatelja poznatog superjunaka.

Prošle godine ovog glumca se među prvima dovodilo u vezu sa ulogom glavnog zlikovca u novom projektu posvećenom Batmanu te je nedavno potvrdio da je oduvijek bio veliki ljubitelj ovog strip junaka.

Zvijezda filmova "Pirates of the Caribbean" imao je priliku raditi zajedno sa Christianom Baleom, koji je utjelovio Batmana u posljednja dva filma, u svom novom filmu "Public Enemies".

“Volio bih ponovo sarađivati s Christianom, bilo da je riječ o Batmanu ili o nečemu drugom, jer doista sam ljubitelj Batmanovih avantura”, prokomentarisao je Depp za Entertainment Tonight.

Na listi zvijezda za koje se u Hollywoodu šuška da bi se mogli pojaviti u nastavku filma “The Dark Knight” našli su se i komičar Eddie Murphy i Shia LaBeouf, zvijezda holivudskih blockbustera “Transformers” (2007) I “Transformers: Revenge of the Fallen“, čija je premijera u SAD-u održana 24. juna.