Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A on je super, faca je ali Bond bi nekako trebao biti visok i tamnokos, sta znam... 😒
@NisuSvePesmeLjubavne A ne moze, mora biti odredjenih godina, tjelesne konstitucije i specificnog sharma. Craig je divan i volim njegove filmove a ne razumijem zasto dobija uloga Bonda. I mislim da se kaze ''krezav'' ?
@GirlfromIpanema kao ja...Mogu slobodno rijeć,bez lažne skromnosti,bio bih Bond ipo!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Pierce Brosnan je za ovog Šon Koneri!
Zna li iko koji kanal iz regije prnosi seriju "igre pprijestolja" Game of thrones
Samo zato što je Britanac mora glumiti. Bez obzira što je ružan, loše glumi i degradirao je film o Bondu. Čuj seljaka u filmu pije pivo :) Bond i pivo hahahah Nađite nekog lika poput Seanom Conneryjem ili Pierce Brosnan pa da to liči na Bonda.
Son Koneri je najbolje igrao Bonda, ostari seratori 0 bodova.
Kazu pitali i Dodika da glumi u ovom filmu al je odbio jer navodno mu zapinju krmeče klove za štokove od vrata pa nemere da se krece krmak ....hahahaha
hahahahahaha, nasmija me brat moj
Ko glumi glavnog negativca ? AKo je sa BAlkana fantastičnih kadnidata imamo: Od Penisa pa nadalje.
Predomislio se zbog dobre plate
Najgori je u povijesti.
bljak