Agent 007
56

Daniel Craig će ponovo glumiti Jamesa Bonda, priželjkuje se i Adelein povratak

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Prema pisanju stranih medija, Daniel Craig će ponovo glumiti Jamesa Bonda u novom filmu o slavnom agentu. Iako je glumac nakon posljednjeg bio skeptičan oko povratka, izvori tvrde da je promijenio mišljenje i da se za to pobrinula producentica Barbara Braccoli.

Mirror piše da Braccoli želi i Adelin povratak kada je u pitanju snimanje tematske pjesme. Adele je za posljednji Bondov film otpjevala pjesmu "Skyfall" i to je bila prva pjesma iz Bondovih filmova koja je osvojila Grammy i Zlatni globus. Izvori navode da Braccoli pregovara s pjevačicom.

"Craig i Adele su pobjednička ekipa, krajnji izbor. Bilo je potrebno neko vrijeme, ali Daniel je odlučio da će ponovo biti agent 007. Što se tiče Adele, još uvijek nije ništa konačno, ali sviđalo joj se biti dio Bond ekipe što znači da ima nade", kazao je izvor.

Ranije ove godine je objavljeno da je Tom Hiddleston, koji je bio kandidat za Craigovu zamjenu, za Braccoli "previše samozadovoljan i nedovoljno tvrd". Kandidati za ulogu su bili i Idris Elba, James Norton i Aidan Turner, ali Craigu je za još dva filmu ponuđeno 120 miliona funti.