Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U znak protesta zbog hapsenja Generala Divjaka, svi bi trebali bojkotovati ovu \"premijeru\"...na kraju krajeva...ko hoce da gleda nek\' ga skine sa nekog torrent-a i na taj nacin ucini stetu produkciji, jer na taj nacin nece dobiti ni feninga od prodatih ulaznica.
BOJKOT
FILM U MOSTARU GRADU KOJI IMA SKORO JEDNAK BROJ HRVATA U BOŠNJAKA I ZANEMARLJIV BROJ SRBA BUDE FENOMENALNO POSJEĆEN U TRI PROJEKCIJE - PREPUNA SALA... ETO TI SARAJEVO PRIMJER MULTIKULTURE I UOPŠTE KULTURE SAMO POZIVATE NA BOJKOT I 1992 GODINU... JE3BAO VAS VIŠE RAT FOSILI JEDNI SMRDLJIVI, OKRENITE SE ŽIVOTU.... FILM JE ODLIČAN
a ju ju ju slucajno sam upao kod vas preko srpskih novina Blic i citam ove komentare i neverujem,komleksi strasni.
B O J K O T, S T O K O!
BOJKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAJKU IM CETNICKU B O J K O T ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
BOJKOTOVATI FILM!!!!!!!!
iz solidarnosti sa hapsenjem divjeka, bojkotovati film znam da dragan nije kriv, al treba solidarisati sa nasim braniocem
Bog te vidio, al te moj ne vidio.
film je odličan! napokon film sa ovih prostora koji nema veze sa ratom niti je nabijen nekim nacionalizmom.
dabogda krepo svako ko ode gledati ovo chetnichko smece
Montevideo, Bog te jeb\"ao.
Ajmo Bosnje svi u kino, da zapjevate zajedno Boze Pravde!
Ima i bošnjak enis bešlagić veoma zapaženu ulogu u filmu koja traje čak 5-6 sekundi
Bjelogrlić je OK,što ne znači da ne treba bojkotovati film. Joj da sam kino operater pa da umjesto Montevideo pustim Sarajevo april 92 bog te video.
Bojkot! Dok se ne pusti Jovo Divjak ništa srpsko - ni namirnice ni filmovi ni TV