Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJRUDINE MOREŠ LI SLANINE DA TI ĆIĆA SA TAVANA SKINE
Dobri su to filmovi bili, ko Italijanski vestern s Partizanima, umjetnost. U Kini su ti svi bili popularni bas, ja jednom bio na kineskom 'youtube' nesto, i tamo sve klipovi, Most i ostali, i komentara puno, i kad prevedes, svi se rado sjecaju kad su ko djeca gledali ih. Meni je Most najbolji.
Onaj Talijan, pa 'inzenjer' kako ga on zove, pa Mrki, i 'Valter' Bata, i na kraju srusili most, i ona 3 partizana sto su ostala, Mrki, Partizanka i Bata, i gledaju dole, i kaze ovaj 'steta bio je to lep most', i odose uz brdo negdje. A s druge strane 2-3 Njemca, onaj kapetan, i on na Njemackom 'Schade, es war eine schone Brucke'. I kraj, legendarno.
Da, jeftina kopija Italijanskih Western filmova (spagetti western) koji su jeftina kopija Americkih Western filmova. Nema tu originalnosti niti umjetnickog nadahnuca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sramota koliko malo ljudi u publici! Da je skup politicke partije, bilo bi puno ispranih mozgova...
Bingo,BiH firma,konzum nikad a mozda ni tad
"Vazduh trepti kao da nebo gori"!