Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reći da je infekcija korejske kulture počela sa Gangnam Style i Parasite može samo neko kome je Hollywood vodilja. Korejanci imaju bar 10 filmova koji su remek djela.
A onima koji žele pogledati dobre filmove slobodno neka prošetaju malo do španjolskih i francuskih trilera (The invisible guest, The Innocent, Mientras Duermes, The Hidden face, A prophet, Tell no one...), švabe su generalno loši ali im se omakne poneki dobar (npr. Who am I?).
serija je top. na 6 sam epizodi. odlicno sve uradjeno.
...Sretan Dan Bošnjaka...
ujedno ovo je test,do sabaha da vidimo koliko nebošnjaka posjećuje klix,za par minuta već se pokazuje da su većina posjetioca
ne vrti se sve ni oko amerike i holivuda
Pozdrav dragi klixe, možete li molim vas ubuduće pisati nešto tipa "SPOILER ALERT", jebiga koji klinac da gledamo ako procitamo vaše "pregledali smo je"... Haj sredite to pa cemo se cut.
ultimate survivor žanr... kopija kopije
Ne moram ni gledati seriju klix napisao sve spoilere od do
Sick jebote.
Ovaj Netflix tek treba otkriti Vizu za budućnost. To će biti boom.
Obrisao klix za početak 🤣🤣🤣🤣
Smece
imal ikakav sjevernokorejski hit o kim jong unu i komunizmu
dobra al kraj prelos komercijalan spremanje novih epizoda itd
cunami najjaki
Odgledao u cugu sve epizode prvog serijala. Dobre.
gledao sam citavu sezonu,brutalna serija, šta sve ljudi nece uciniti da prezive i sta bi sve uradili za pare,o tome se radi uglavnom
Upravo, opisuje ljudsku psihu naseg instikta da prezivljavamo
infekcija svjetske publike južnokorejskom popularnom kulturom dogodila se ultimativnim Psyevim hitom "Gangnam Style", staaaaa??????? Nista gluplje nisam procitao!!!!
Ja gkedam sad 3 sezonu Stranger Things pa kad zavrsim onda cu koreance.