Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neku noc sam iz cuga pregledo 3 epizode, jako kvalitetno odradjeno jos po istinitom dogadjaju
@stoniran Isto, morao sam dalje što je bilo. Odlična.
Nije 40, nego 33 godine.
neki već pitaju kada će druga sezona, a ja im kažem: - marš u pm seljačku!!!
Do 1998 prema zvanični podacima izvršeno je 2053 nuklearne probe. Izvršena su i dva napada, desile su se Černobil i Fukušima. Testirale su se razne bombe pa i Car bomba od preko 50 megatona (3000x jača od one koju su bacili na Hirošimu) Planeta je skoro potpuno kontaminirana što je prouzrokovalo globalnu epidemiju malignih oboljenja i izumiranje nekih vrsta. Ludjaci koji vode kolonijalne imperijalističke sile su tako ubili desetine miliona ljudi širom planete.
Naravno zato sto je extra uradjena Surovo prikazana situacija kako bi trebala da bude Prave se tamo neke mašte neki game of thrones a ne obradjuju se historijske teme kao sto je ova. Samo nek su neke nigdje veze teme neke letjelice neka čudovišta neke mašte.
Ja bio tad u zagrebu u JNA,pocela kisa pa rekli da udjemo unutra
Nije da ne volim tv ali pregledati 3 epizode jbg nije ni čudo što nam privreda ode u q više volim 2 sata vezati krastavce i paprike u plasteniku nego sjediti 3 sata gledati nešto od nikakve koristi
Privreda ne ide zvog fledanja tva i serija vec zbog malih plata i nikakvih, bolje djaba lezat neg djaba radit. Ja primam 900, a bejagi sam fax zavrsio, mani suplje zivota ti i ne drzi prodike.
Samo da ne bude kraj kao god GoT.
Vrh vrhova atmosfera... u koju te uvuče prestrašna apopo gdje mi živimo već 20 godina samo bez radijacije mi sami sebi isijavamo sistem te melje i žrtvuje a da ne trepne
ja pronašao samo dvije epizode, normalno, u cugu ih odgledao. gdje ima još??
@wedetricet https://drive.google.com/open?id=1jJRDom5T1T-1-a2KzuANg5A8N6mFI2K_
@wedetricet http://www.balkandownload.org/topic/86706-chernobyl-2019/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vnimanie, Vnimanie!
Jel' iko saznao/pročitao što je eksplodirao ovaj nuklearni reaktor ako svi naučnici kažu da je nemoguće da se to desi i u najgorim uslovima .
Titanik-Černobol ?! Koja je svrha gledati ta sranja kad se kraj zna?
https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_power_by_country
Sve besposlicari
Gledao prvu epizodu - odlicna!