Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stao na polovini prvoga nisam vise mogao brojati koliko frajo poubija ljudi...
Prvi je bio loš a ostali su katastrofalni. Koristim priliku da najavim i kraj franšize jer neće ostati dovoljno živih ljudi na planeti da bi bili ubijeni.
@solidsnake očekujem da bit fima ne bude potpuna besmislica.. Očekujem da vidim nešto što će angažovati bar 1 % moždanih ćelija. Scenario je nepostojeći, likovi papirnati. Ovaj film je uvreda pameti. Kolekcija klišeja razvučena na 2 sata pa onda na 5 nastavaka. Ima li išta gore od toga da je akcioni film dosadan i predvidiv. Kolika je npr šansa da neko na pola filma ubije JW?
@montypython3000 Sreca nasa pa si g.lu.p
Jel ovo Ramo legenda ???
Aktuelni kriticari na budjeskim baterijama...haha.
Ovaj zadnji dio ko rambo, sam cojk pobi 439473883 ljudi
@Samke Ma nemoj tako, ima razlike, John Wick ubija čakijama, rukama, čačkalicama. Nije on phychka Rambo da udara zoljama i mitraljezima.
Pokvariše super ideju filma sa nastavcima koji nikad kraja neće imati.