Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije samo agresivni patrijarhat, to je slika zene unutar jedne religijske zajednice (nije to samo pravoslavlje nego i katolicanstvo, islam, judizam, budizam i ostala sranja). To je prica o slici zene u ovom j*benom drustvu i alfa muzjaku kao "bogu" kojem je sve dozvoljeno a njoj nista. Kojem je dozvoljeno da tumaci vjeru i ima svoj "ponos i ugled" a ona to ne smije imati samo zato sto je zena.
Aha,bolje je kad plese oko šipke ili glumi u pornicu
@Zivjela Bosna Nit´ plese sama, nit´ glumi sama u pornicu a isto tako ti kao "alfa muzjak" za kojeg je zena seksualni objekat i nista vise si upravo rodjen od jednog seksualnog objekta, svoje seksualne strasti (u pravilu, ako nisi gej) zadovoljavas sa tim seksualnim objektom, taj ti seksualni objekt radja djecu koju ti oplodis a medju njima ti je i kcerka koja je takodjer seksualni objekat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj jest naslov uznemirio Klix komentatore haha!!!
Allah je samo Bog i Allah nema spola
@adjejepecat1 Dakle Allah je jedan od ovih LGBTQXYZ+ i to.
I ovi lopovi iz SDA, HDZ, SNSD, i nekih drugih stranaka, danas glume vjernike, a pokraše i Boga, i Oca, mhamicu im lopovsku!
U BiH se prema posljednjem popisu preko 98% stanovnika izjasnilo kao vjernici. Mislim da je svima jasno da su u ovoj skupini krivci za rat i poslijeratni kriminal, mito, korupciju i nepotizam! Većina su dakle vjernici na baterije!
@Gradjanin1973 Nikad više vjernika i nikad više lopovluka ova zemlja nije zapamtila niti će. Znam ja da se mnogima to ne dopada, ali tako stvari stoje. To smo što smo.
Pogledao film, dobar. Slika i prilika današnjeg religioznog, korumpiranog, zaostalog i zatucanog Balkana u svim sferama života!
"Predstavnici crkve, su producentskoj ekipi poručili kako ne žele imati nikakve veze s filmom. Napomenuli su kako "Bog za njihovu informaciju postoji i da je muškarac" - bog muskarac, oprosti im Boze ne znaju sta cine....ali kad bolje razmislim za veliku vecinu zena bog je muskarac i spremne su na nemoguce samo da privuku njegovu paznju, crkvenjaci su valjda mislili na to....jer Bog, Kreator Svega je nedokuciv ljudskom umu, Islamsko ucenje kaze kako god pomislis o Bogu nije tako....
Kakav moras bit konj da takav naslov filmu das.
Ne brinite. Bog u naslovu nije onaj na kojeg vi mislite nego jedan od preostalih 2399.
Koliko gluposti na jednom mjestu...
Judaizam, hrišćanstvo , islam i jesu poput nekog filma u nastavcima tipa Roki I, II, III. Isti režiser, drugi statisti i slična priča u kojoj glavni junak pobjeđuje na kraju. Žanr je takav da je prilagođen ne baš zahtjevnoj publici koja guta nelogičnosti.
Nek ti je logicno da si postao od majmuna.
@Limeta I ti si isto, još od većeg
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ines je davno prolupala.
Da je bog žensko, ovaj svijet bi bio puno bolji. Ali kako ga je muško napravio, ovaj svijet je ošo ukurac.
TOBEJARABI
Samo debilčina može ovakav titl da da