Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična mini serija, ko nije pogledao toplo preporučujem
Čime se ova bavi i ovo neko plaća.
Dobro je pa ste na vrijeme otisli i posjetili.Serija izasla prije vise od 3 godine a godisnjica katastrofe nekad u aprilu.Da mi je samo znati kako ste se sjetili otici u julu ove godine i prezentovati nam kao nesto interesantno i relevantno
U Sarajevu milina, saobracaj se preopolovio. Sada je realno stanje automobila, kao prije rata otprilike. Normalno se provozas od sem,afora do semafora. Nema kolona.. Svi zajahali trotinete.. KAKO SE MOZE KAD SE HOCE, ODNOSNO KAD SE MORA !!!!
Cuj najbolji televizijski događaj ikada.. jeste normalni vi u redakciji?
proizvod*
Ovaj posao od Ines je meni bolji od onog gdje se probavaju čokolade. Malo pogledaš Netflixa, opališ neku recenziju. Ovo je presadan da sada i putuje na lokacije gdje su snimljeni filmovi i serije.
Ne kontam poentu
jako dobra serija...vrijedi pogledati
vec duze vrijeme cekam sezonu 2 pa jbt kada ce vise izaci
@MehoBrojJedan1 Navodno će Rusi izbaciti svoju verziju priče, jer je ovo po njima jedna velika američka propaganda i izmišljotina
...not great, not terrible....