Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzila je mnogo vise, u svakom slucaju odlican gest gradonacelnice... 🇧🇦❤️
Kako je lijepo ovo vidjeti. Onaj Skaka nije znao je li pošao ili došao...
Brisete komentare gu bo nek se zna da je ova krivozdipa podrzavala napad na Irak od strane amera a vi njoj minđu ližete po sarajevu
Postovanje 👏✨️
ova zena je to mnogostruko zasluzila.
Thank you miss or ms Amanpour 🇧🇦
Benjamina ju e nije htjela da prisustvuje otvaranju SFF, zbog Gradačca, a danas kez od uha do uha, nelogično.
Kad neko ima smisla on ima. Nadam se da ce ovakvi fini 'damski' potezi Benjamine inspirirati nase zene da i one izaberu ovakav pravac jer ovakvih par poteza Benjamine koje je napravila zadnjim mjesec dana, da je puno vise zena kao ona bilo bih svima ljepse zivjeti u takvoj zemlji, zemlji gdje se cijeni, postuje, i priznaje ono sto se cijeniti, postovati, i priznati po pravdi treba.
Svaka čast! Debelo zasluženo! Ta žena je legenda!
Bravo Benjamina, hvala ga. Amanpour.
Treba joj pasoš diplomatski uruciti. Pokazala je pravu aiku rata u BiH
Sumnjam da može proći, jer se oko toga moraju složiti i oni koji podržavaju svo zlo koje je Sarajevo prošlo, i o kojemu je Amanpour izvještavala.
Zasluženo, njoj treba 10 ovih plaketa dati
Na pour zavrsavaju perzijska prezimena.
Jel joj poliza minđu fašistićku !? Znal se šta !?
Karicka ne da gledat u sebe
Christiane je dosla u Sarajevo kao ratna reporterka !! Dnevnica joj je bila par hiljada dolara.Uzela je preko milion dolary na nasoj nesreci,i sad ona kao pocasni gradjanin Sarajeva.R jest glup narod
😂🤣😂🤣😂🤣👍