Zbog riječi 'gay' i 'lezbijka'
0
Azijci cenzurirali dodjelu Oskara
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam bradu, ali daj da se sretnemo da neko napadne: - casnu sestru - fratra - \"bradonju\" - osobu sa hidzabom ... Ja cu u takvim situacijama stati u odbranu (osim ako subjekt napada ne ucini nesto uistinu lose)!!!! Vidjet cemo ko ce da ih napadne.... Kung Fu Wu Shu 4ever:)
Wow, fakat koja vijest. Svi su toliko zabrinuti za pedercine - bolesne i uvrnute. To ba treba istrijebiti - opasna zaraza za drustvo!!!!
ovi sto bi tukli pedere su ustvari pravi bolesnici, jer je to agresivnost proistakle iz njihove izfrustriranosti jer ih mama ne voli ili ih je tata ostavio kad su bili mali. vi bi definitivno prvi trebali otici kod doktora cuj razmnozavanje. nedaj boze da takvi kreteni imaju djecu. trebalo bi im ih odmah oduzeti. bolesnici nama na ljecenje. vi kad uzmete boga usta imam osjecaj da svaki put neka se nesreca desi u svjetu.
@asko: pa de malo razmisli ko rada pedere i lezbejke? :) pa ako se njima korijen treba da unisti, ti bi znaci sve nas, to jeste cijeli svijet unistio :)) jako dobro rjesenje :)))
ko tebe pita da li podrzavas ili ne? Nema se niko pravo petljati u privatni zivot drughih ljudi. To isto kao da je kazem ima da prebijem svakog bradonju ispranog mozga i svaku pokrivenu zenu kad ih vidim na ulici.....
Ja bih sve pedere i lezbejke zatvorio na goli otok i nebih im dao nista ni da jedu ni da piju pa eto nek onda zive od pederluka i lezbejstva koliko mogu a kad nemognu zna se nek krepaju bolesni umovi dabogda him se sjeme zaturilo.
@sanjin: to bog tebi rekao? :) Bog ti izgleda isto dao takvu naucnu moc pa ti znas da je to psiholoska bolest!?! :) Naucnici se godinama bave tim da pronadju zbog cega postaje homosexualci i bisexualci a ti to vec sve proucio?! Svaka cast! Konacno jedan medu nama koji je jako visoko obrazovan i naucni mocan :) Cestitam :))
poserem im se na narodnu republiku kinu...eh, eto...i narod budala sto trpi kretensku diktaturu hju dji tau-a..fujjjjjjjjj
te bolesti su na psihickoj bazi i moze se pomoci tim ljudima ...
kako mogu biti bolestan ... kad ne podrzavam ono sto bog ne podrzva... bog kaze pokusaj sa njima ljepo ako nece da se promjene nema drugog izbora ... ako sam ja bolestan onda pljujete po svojoj religiji al naravno ako je imate.. al ajmo po vasem logicki .. zar nije logicki da se ljudcka vrsta moze naci na samoj granici izumiranja ako se ovaj trend pedera i lezbejki nastavi .. znas ima ona stara poslovica bolje sprijecit nego ljecit..
Nisi ti konzervativan, ti si samo frustriran i bolestan nista vise!
@sanjin: imas moju 100% podrsku! treba ih pobit redom, majku im!!!!
Mi pederi to Azijatima nikada nećemo halaliti.
ne udaram zene.. za lezbejke su zaduzene normalne zene ... hahaha
Istocnjaci furaju neki moral, ali im nije nemoralno baviti se svakakvim ludostima od kamenovanja pa do kojekakvih rituala.