Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek vam je s hajrom
Svaki kanal na kojem nema religijskih bljuvotina podrzavam. Nadam se da ce se vise govoriti o nauci nego o ateizmu.
zna li ko u šta ovi vjeruju??
konacno da cujemo i gledamo nesto sto se oslanja na nauku, pozdravljam i zelim svaki uspjeh, taj kanal je potreban svima .
Još jedna u nizu židovskih podvala. Kapitalizam, socijalizam, komunizam, kršćanstvo, islam, ateizam.. sve čifutski brendovi.
pročitaj nešto više od Avaza...
pa i oni dobise kanal prije hrvata ;)
Sad ce odron da se pretplati kako bi bio u trendu sa americkim ateistima a svi zajedno vjeruju da je iz nicega sve nastalo sto postoji, zasnivaju ateizam na formuli 0+0=Universum. Ako covjek sebe laze o nepostojanju Boga ne mora da znaci da On zaista ne postoji. Ne znam sto se provaljuju govoreci da nema Boga, nek kazu da nece da vjeruju u Istog i to je to.
Bog je jedino biće koje, da bi vladalo, ne mora čak ni da postoji.
Bog je jedino biće koje, da bi vladalo, ne mora čak ni da postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ce od ateizma napraviti biznis i klepati pare zaludjenim "modernim" Amerikancima, svaka cast na ideji.
Dok je ovaca nece falit vune. A svi smo svjesni nivoa inteligencije americkog naroda...
jesi ti svjestan svoje neinteligencije?pa smradu glupi koristis americki net
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gospodin Silverman je veliki ateista kao i svi Jevreji. Njega nimalo ne zanimaju jevrejski obicaji i potpuno je imun na religiju. To sto je odradio sve jevrejske religiozne obrede, sto je ozenio Jevrejku (koga bi drugog?), sto ga finansiraju Jevreji i sto mu je sav tim saradnika jevrejski, ne znaci da covjek nije dokazani ateista.
Upravo tako.
- Ako pristanete da živite kao ateista automatski ste prestali živjeti kao Bošnjak. Niđe vas nema #ReisCerić
Znači on meni kaže da ja više nisam Bošnjak, a ja se toliko dičio time i volio ovu državu. E moj bivši reise..
Kol'ko im TV taxa?