U nedjelju uvečer
0
Angelina Jolie stigla u Sarajevo?
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce opet u hrvatskoj pop izditi
Bujrum Angelina, samo se izuj prvo
Kao imamo neke koristi od nje !!!! J\'EBALA VAS ONA VISE !!!
tinka.......hahahahahahahahah
Zalosno je u sta se pretvorilo ovo Sarajevo i ljudi koji zive u njemu, od one raje koja nije priznavala \"velicine\", ulazila u legendu \"radeci\" Kirk Douglasa na Baščaršiji do ove gomile uhljupa koja bez imalo duha gleda na to da li je Angelina sletila na Butmir kao nesto cime bi se ovaj grad trebao ponositi...Zalosno je u sta se pretvorio i ovaj Sarajevo-x koji ovu vijest koju vec ismijavaju portali u regionu drzi jos uvijek kao \"udarnu\".
Ma pusti Angeelinu. . . nego gdje cemo za novu ?!
andjo ljepoto pa i ovako nam dusmani zavide, pa pocupat ce kose zbog tvog ponovnog dolaska hahaha
Bijela kao leš i mršava kao kostur. Već 2 mjeseca u istoj jakni. Da je vidite na ulici, rekli bi: \"Ko je ova narkomanka?\"
vala lako moguce da su je zamijenili sa tinkom milinovic i jedna i druga su grob
sta sad hoce pa dao sam joj vec nemerem ni ja star sam coik
Haj na spavanje! Ova teme se ne moze vise komentarisati bar na moj racun! ha ha
JEBQTE JA NE MOGU SPAVATI NOĆAŠ !!! ANGELINA MI JE BLIZU !!!!
danas sam sebi kupio parfem Pino Silvestre na carsiji
MA TINKA JE COVER VERZIJA, PLATILI SU JOJ DA SKRIVA ANGELINU I ONDA SE ŠALI PO MEDIJIMA. ETO 5 000 KM ZA OVAKVE LAŽI !!!!! RAZOTKRIJTE JE !!!! ANGELINA JE U GRADU !!!!! TINKA NAS JE SVE PREVARILA !!!!
jes glupa ova Tinka, ovako ozbiljna tema, a ona se šali po Varešu!!!! joj tinke!
Ma kakva Andjelina, nasa Tinka je tpo, bila se navlacila sa crnjama po Maldivima, pa dosla malo kuci preko Italije da nauci normalno hodati, mada joj u Njujorku slijedi nova tura sa crncima i njihovim velikim spolovilima.
Za onu fotogaleriju na prvoj stranici sto se ne moze komentarisati sram da vas bude sto se te to postavili. FUJ kako vas nije sramota?