U nedjelju uvečer
0

Angelina Jolie stigla u Sarajevo?

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Holivudska zvijezda i novopečena režiserka Angelina Jolie sletjela je u glavni grad BiH u nedjelju oko 20 sati, potvrđeno je za Sarajevo-x.com iz pouzdanih izvora.

Kako saznajemo od jednog izvora, Angelina je došla čarter letom iz Milana, a zasad nije poznat razlog njenog dolaska, kao ni to koliko će se zadržati u BiH.

"Angelina je sletjela malim poslovnim avionom, a zasad nema odlaznog plana", saopćio je izvor.

Nakon što se pojavila vijest da je Jolie doputovala, vrlo brzo su stigle i oprečne informacije kako ipak nije. Dok su neki tvrdili kako su "dobro obaviješteni izvori" Angelinu zamijenili sa pjevačicom Tinkom Milinović koja je večeras doputovala iz Milana privatnim letom, drugi pak tvrde kako su na aerodrom sletjela dva aviona.

"Ja sam sletjela nešto iza 19 sati, nisam vidjela ništa neobično. Jeste bio veliki broj policajaca, ali ne vjerujem da su me oni zamijenili s Angelinom jer sam im se javila i pozdravila ih kao što uvijek činim. Niko ništa nije ni spominjao, a nisam sigurna da li je osim mene još neko doputovao iz Milana. MOžda poslije", kazala je u telefonskom razgovoru za Sarajevo-x.com Tinka Milinović, dodajući kako je primila veliki broj poziva sa raznim pitanjima.

"Jedna me novinarka pitala čak da li je Angelina bila sa mnom u avionu. Nasmijala sam se i kazala da jeste, i da je iznad Vareša iskočila s padobranom", kroz smijeh nam je kazala Tinka.

Naši izvori i pored zbrke sa Tinkom i demantija producenta Ede Šarkića koji tvrdi da nema ništa sa dolaskom Angeline ali da je prilično siguran kako nije došla, i dalje je odlučan u tvrdnji da je na Aerodrom Sarajevu sletjela i Angelina Jolie. Izvori drugih medija idu čak i dalje, pa kažu kako je Angelina došla iz Milana, te da se ujutro vraća.

Prije nekoliko dana u Sarajevu je snimljeno nekoliko kadrova Angelininog filma "Bezimena ljubavna priča", čemu rediteljica nije prisustvovala.

Kako piše "People", Angelina je u subotu viđena s Bradom i djecom Shiloh i Zaharom u shoppingu u Parizu. Dugo su se zadržali u kupovini i kako su kazali očevici, bili su strpljivi i ljubazni. Kako navode u "Peopleu", Shiloh je bratu Paxu kupila poklon za sedmi rođendan koji će proslaviti sutra, a uskoro bismo trebali znati da li će ga možda slaviti u Sarajevu.

Slavna holivudska glumica do sada je već dva puta bila u našem glavnom gradu. Prvi put je došla sa suprugom Bradom Pittom početkom aprila kao UNHCR-ova ambasadorica dobre volje, dok je sredinom augusta s djecom došla kako bi ugovorila snimanje svog novog filma čija je tematika rat u Bosni i Hercegovini. Prvi put je prenoćila u hotelu u Goraždu, dok je drugi put bila smještena u hotel na Stupu zbog blizine aerodroma.