Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi jadnici...djevojka prirodna. ne izdvaja se napucenom majmunskom guzicom kao vecina danasnjih "djevojaka". svaka cast za uspjeh,ljubomora je cudo!!!
@pacijent123 ma ajde boga ti svi serete tu nesto prelijepa,mora da su komentatori sa klixa poprilično ružni i iskompleksirani i udrite minuse do sutra
Prelijepa mlada glumica. Zelimo da sve prodje u najboljem redu i da kao i obicno osvijetlite obraz naseg grada!
@SELAMsaDRINE vi ste zauzeti prodajom poljoprivrednih masina koje dobijete donacijom kao popratnici
Ona ti prelijepa? Pa imas li ti oci uopste?
👺
Naučnici otkrili novu planetu u svemiru na udaljenosti od 5000 svjetlosnih godina. Amela rekla da ta planeta ima miris vanile.
Ova zenska je tako prirodna, da je to nenormalno, sto mi se jako svidja. Pogledajte joj kosu, lice, itd. Zenska se ne trudi da se dopadne ovim klix hebacima. A sto se tice onoga sto vi isticete kao manu, e bas je zbog toga posebna. Da ima bilo kakav drugi oblik ne bi joj pristajao. Samo taj osmjeh vrijedi jako mnogo. Zenska nenormalno zraci pozitivnoscu u svakom pogledu.
đe ste paćenici, sve ljepotan do ljepotana. slika vam se neukrala.
Ne vrijedi o ukusima .... Neciji se u koliziji sa SFF-om, Akademijom scenskih umjetnosti, baletom, latino plesom ili ritmickom gimnastikom. Takvima je vazan 'selfi sa poluokretom' i zadignutom stiklom (...znamo u kom pravcu). Otuda i razlicitosti u percepcija zenske ljepote. Opsirnije: u komentarima.
zbog slabog rada bh filmske industrije preporucuje se obicnom narodu da pojaca aktivnosti na izradi kucnih uradaka
jedna od onih osoba koje ne smatrate narocito lijepom ali bi je svejedno rado istamburali..ima taj neki neobicni seksipil
Kako malo filmova? Ovaj u kojem smo vecina traje od 1992..
Kao glumica je odlicna i divna na sceni . Navratite koji put u SARTR. Bez obziira na zlobne komantare shvatit cete da je vrlo lijepa i mila kad je vidite uzivo.
ja od gori vatra, nicija zemlja, grbavica, kod amidze idriza , tesko je biti fin ...nisam dobrog filma pogleadao , a vi mozete srat koliko hocete da je to umjetnost, To je sarada babinih i maminih sinova.
bolje da se ništa ne snima nego bilo šta, ona Jasmila uzima to malo para za svoje filmove koji su žešće sranje i koje niko živ ne gleda, bolje zatvoriti taj budžet pa kad bude stvarno neki vrhunski scenarij onda dati pare