Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad americki i britanski ambasadori pruzaju vise podrske bh umjetnici od lokalnih ministara kulture...
Film koji prikazuje srpske divljake svijetu je nesto sto zasluzuje i Nobelovu nagradu
🇺🇸🇬🇧🇧🇦💙
Ja sad pjevam u sebi, “we wish you a merry xmass”. Nemam pojma zbog cega.
Ne mojte mom vas...svaki put kad ste nas podržali nahebali smo.
nisam potrefio dugmad...trebalo je biti ''molim''
šta vi imate davati podršku filmu..bolje natjerajte zločince iz Šumske da prefarbaju murale Ratka Mladića...licemjeri!!!
Divan govor. Diplomacija u sluzbi kulture. Bravo..
Bravo momci.
Lijepo od njih, baš su se potrudili, i drže odstojanje.
Ne mogu da gledam takve filmove sa nasiljem,preferiram komediju.Tako mala ali fina zemlja sa tolikim nabojom mrznje ne razumjem a do jucer su svi bili kao braca pa dokle vise.Ima li iko normalan da kaze dosta, obratite paznju na djecu i na slijedece generacije koje su ugrozene masovnim odlascima iz zemlje .Do 2050 stanovnistvo u BiH ce da se prepolovi pa vi i dalje inatite jedni drugima ja sam vani i ne pomisljam dole vise dosta je.
Thanks guys 🎂
Neka oni priznaju genocid u Srebrenici, da bar Zvizdić i SDA nemoraju više ići u Beograd smirivati Vučića da je diskuja o rezoluciji u Sarajevu samo show za raju. Da se Srbija nemora uzbuđivati. A filmova će biti... Priznanje genocida je važan a oskarovci to samo relativiraju.
Trebali ste vi držat palčeve na obaračima B-52 bombardera po srpskim položajima, pa ne bi danas Jasmila morat snimat ovaj film.
Svaka čast, stvarno lijep gesta 👍👍
Hebote Pa jel.vas Sumari stid. Samo vi necete istini u oci da pogledate
ova dvojica su super likovi, raja
Tako su drzali palčeve i na Bafti, pa smo dobili čorak..