Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film sam pogledao i film je veliko osvjezenje u trenutnom dobu sivila koje nam se svakodnevno namece. 10/10
Što je najimpresivnije, ovo su postigli ljudi koji prvi put produciraju dugometražni igrani film, bez novca za marketing, bez podrške od Fondacije, BH Telecoma i drugih koji nisu prepoznali potencijal ovog ostvarenja.
Odličan film, naš origanlni seoski humor, duh mahale i našeg naroda. Preporuka.
GledaO sam taj film Tvrtko Stefana Kotromanic ostavio Bosnjacima muslimanima Bosnu i Hercegovinu u "" Amanet"" doooobar smijeh do suza.
jel to o aljo aliji koji ostavlja bosnu u amanet turcima? jel to radnja?
Ma nece ne sikiraj se! nikome u amanet bosna otici, pa tako ni turcima i zasto bi turci su davno otisli s ovih prostora. A isto tako nece ni srbima i hrvatima. Nego samo njenom narodu☝️
Mrš čobane u svoje selo ograničeno.
Jako lijep film, topla preporuka za pogledat. Bio sam sumnjičav na prvu, naročito jer je većina glumaca nepoznata, ali predobra priča
Meni su nepoznati, kao i široj javnosti.