Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim ono pocne pljuvat po svemu osim po onom sto ono radi, sve ti je jasno kakav je to ''umjetnik''
bio u sarajevu, oženio se, uvalio se...krenem kući iz kafane kad zamandaljena vratanca...žena našla direktora sa zubima (iz sda)...mene čeko' kufer...ja kufer uzo' i 'armoniku i autobusku kartu za Priboj
Legenda kruzi po Sarajevu; da je Bili platio kafu nekome 🤣
Mora ono oko eto onako radi estetike? Je li se furas na iluminate ili si dio toga :)
Upravo tako. Najsmješnije je kad ti netko objašnjava da su američki rapperi razina iznad Ace Lukasa, a jeftini, prizemni obrazac potpuno identičan (guzovi, idiotluk, peksinluk...)
Dnevna doza klix komentatora: dasas je suncan dan. novi clanak na klixu. idem se pos**t' i ja na clanak ma sta god da pise u njemu. Nisam boot stranacki ali svejedno zgubidanim po klixu. kafa, shisha u najdrazoj kafani i klix komentari. nema sta. uspijeh u zivotu.
Lici na strip Dzeramaja.
Koja smo mi mala barica nevjerovatnih talenata. Svaki covjek je svoj na poseban nacin. Svaka cast Billainu. Car je.
Global shaper, debil propagira transhumanizam i raduje mu se!!! https://rumble.com/v1cvgwz-infiltracija-u-bih.html?fbclid=IwAR3hVAO8VUmjitI7VrOHLskS5Znlsy-mhrl3RvWOOEZBl0Lk5opcEKkvt3U
Billain je svjetski umjetnik. Nema se sta drugo dodati.
Prevazišo čovjek lokalnu sredinu
Grbavicu nije trebalo dirati
Djeste raja, imal sta na belegiju?