Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovo malo duše", "Kuduz" i "Savršeni krug"...filmovi za pamcenje. Gospodine Kenovicu nastavite sa snimanjem i pretvaranjem filmske umjetnosti u remekdjla.
'benti, ovdje na klix-u sve 'go' filmski kriticar do kriticara
Samo snimajte
Covjek koji je napravio najbolji film o ratnom Sa i ljudima u njemu....
@kiki ubjedljivo najbolji ratni film... p.s. jesi li to ti, kikice, ili samo imaš isti nick kao jedna naša draga long lost klix frendica?
kena je divan i pametan gospodin. inače, kad jevreji i dan-danas opraše na ruke sa holokaustom, zašto i mi ne bismo snimali filmove o agresiji? ne treba zaboraviti, dužni smo to i zbog naše (buduće) djece.
@sampt44 pa još uvijek snimaju filmove o svojim stradanjima, ne popuštaju.
@sampt44 dragi šampitice, kako nema... ne znam odakle početi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto filma Grbavica Dine Mustafica nema nigdje na internet sajtovima?