Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maratonci prče počasni guz
sta to radiš kume?
Vidi se da nije obrazovan u polju grafičkog dizajna, ali je dokaz da trud i rad unatoc nedostacima uvijek budu primjeceni.
a sta mu to nedosta je na podrucju grafickog designea? glede obrazovanja? gdje je to zakazao?
za laike nista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
“Ja, otkako sam sam sebe ufatio u laži, više nikome ne vjerujem!” :)
Svaka cast Nevene , nisi ni rodjen ni generaija ex-Yu a niko na tim prostorima nije to zaokruzio kao Ti. Sta znaci biti daleko od tih prostora zatvorene i mrznjom zamaglene sredine daleko od putovanja a kamo li globalizacije .Da si u nekom jos inspirativnijem gradu gdije bi ti kraj bio .AFERIM !!
maratonce sam gledao ne znam ni ja koliko puta a ova dva filma su pokušaj nečega, a čega pokazat će historija- povijest.
Pala ciganka u more i dere se : 'upomoc ne znam se kupat' ...
hahahahaha , dobar respect
Neki dan na autobuskoj kaze onoj radnici daj mi povratnu kartu, kaze dokle ces kaze ciganka pa dovde' !
...ko i reko da je štimac nakao predan pekar :))