Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tolko je cuven da prvi put cujem za njega
Joj vidi guzova braco moja mila UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Prva slika desno
stvarno ste maloumni ! i kao mlada djeca ! zar moze iko ko se krije iza tastature da uradi ista na javi ? zooro je stanovnik dzehenema ! samo je dokaz cafira koji kada mu se kaze nemoj on kao dijete namerno to jos vise radi ! a kada bi mu napisao tako je zoro samo tako nastavi on iz inata ne bi vise namjerno pisao ! idemo dalje svi koji su u zabludi i ne zele da istinski prihvate realno drasticno stanje slobodno neka se nadaju skorom pokolju od strane neprijatelja koji su ih i 90 tih klali iz razloga sto su duboko zastranili to jest sa pravog puta skrenuli ! vi nima kume kume a kad doslo vrijeme oni vama noz po venama i mnogobrojinm krvnim zilama ! okanite se nevjerstva i razmislite malo jer se iz prakse svima poznato desavalo svakih 50 godina a vec od zadnjeg puta je proslo koliko >>>> >
Munjice serijatski drotu vidim da si pravo sposoban kad mislis da sam dijete nadam se, da ostale kolege nisu tako sposobne kao ti trazio si da te kontaktiram na "snopy zaljubljenovic" usput pravo muzevan i junacki nickname ;-))) sa avatarom kao omot za bombone reci mi da li ti kao i Hamic volis "mlado meso" pa koristis svoj profil da navlacis djecu ( pedofilska metoda sa bombonima) Znas li bolan da je to KRIVICNO DJELO
nisam vidio da si me kontaktirao ! Znam samo da si glup jer si tup a kako ne bi bio glup kad si od rodjenja tup !!! Pazi se kazem ti kazna koja je obecana sigurno ce te stici u to budi siguran ! Za onaj komentar koi si postavio tamo na onom drugom clanku zasluzujes ukor veliki ! Ti si jedan zlotvor koji misli da govori istinu a ustvari to je laz koju je tebi sejtan predstavio kao istinu !!! Tesko tebi kuda se odmeces pa da budes ponizen na ovom svijetu jer na onom ces sigurno, ako se ne pokajes na teske muke biti bacen !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
covjece ove Bosankjine su uvjek tolko guzote, svidja mi se ;))
@alamunja, živ bio. Evo pratim ovu priču oko ultimatuma koji si dao Zorrou i hoće srce da mi iskoči. Pa zar misliš da ćeš kod njega nešto postići sa tim ponašanjem i zar misliš da treba uopšte, tako nastupajući, javno nekoga pokušavati islamizirati. Sretan bio, na takav način samo postaješ povodom daljnjih uvreda na račun našeg Poslanika a.s. Usput Zorro ti pada od šege i istančano te dozira. Mi muslimani ne koljemo, jer to nije u duhu i tradiciji Islama.
pratim je i ja. ne slažem se s tobom da alamunja želi nekoga da islamizira. alamunji je dokipio fašizam kojega zorro prosipa po portalu već dugo (pročitaj postove od zorroa, vidjet ćeš koje je to đubre), a na žalost on mu odgovara istom mjerom, čak i gorom. najbolje bi bilo da zorro prestane vrijeđati, a alamunja ne nasjeda na provokacije ukoliko ovaj nastavi. ova ti zadnja rečenica u postu ne stoji, čovjek je voćka čudnovata, bez obzira kojoj vjeri i naciji pripada. isti čovjek može biti dobrotvor i zlotvor, sve zavisi od situacije i okolnosti u kojima se nalazi. pozdrav.
pročitao sam detaljnije i postove od alamunje prijetećeg sadržaja. jako ružno. cijela njihova konverzacija je jako ružna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
otkrijemo, skinemo, shvati kako hoces, kukavice, kao i ovo ajd hajde takodje, medjutim glavna tema je da imas manje od 22 h da se izvines i pokajes na nacin koji sam ti vec objasnio !
tik tak tik tak hajde slobodno mozes ubrzati taj sat
vidim da te hvata neuroza cim spomenemo nastranost tvoga poslanika Hamica kako ga okaraktizirati nego "matora pedofilcina" Aisa je imala samo 6 godina kad su je udali za matorca od 50 i kusur a ta tvoja vjera to nikada nije osudila sto znaci da presutno podrzava
predlazem ti sledece korake > dodaj na facebook snopy zaljubljenovic gdje cemo dodatno otkriti prave identitete i naci se na dogovoreno mjesto a to ti savjetujem da te ne otkrivam ja gdje neces imati priliku za kompromis nego gdje te uhvatim tu cu te i pogubiti a ostalo ti je nesto manje od 23 cas ili da se izvines ovdje na comentarima
ti bi me hvatao da ti malo nisi nastran?????;-)))
Zorro ajd da otkrojemo maske pa da te nadjem da te zakoljem ko bijednika megjutim ako se ne javis u roku od 24 sata i dogovoris samnom mjesto susreta zaklacu i tebi drage osobe koje su kao ti ili jos gore od tebe ! Dakle za ove uvrede ces biti zaklan i nista drugo osim zaklan ako se javno ovde gdje iznosis lazi i klevete ne izvines i pokajes a sigurno cu te naci jer to je veoma lahko ~~~~
...baš se pitam koliko je mjesta na sipinom serveru zauzeo ovaj tvoj komentar i prateća ip adresa :)
"otkrojemo" koji je ovo dijalekat uspud u Bosni se kaze "hajde" a ovo tvoje "ajd" mi nesto smrdi da dolazis sa desne strane Drine a ti bi to Srbijanac klao ;-))))))) volim tvoju www hrabrost usput vi fundamelisti cim nemate argumenata (sto je razumljivo radi vaseg QI ) prijetite klanjem, lapidacijom, vatrom ....... commi stipu ga ;-)
Ja mislijo Jenna Jameson party
neznam dali si primjetio ali pojavio sam se na ovim commentarima u zadnja dva do tri dana gdje sam kao priadnik sipe jedan od rijetkih koji se profesionalno bavi svojim poslom ! a sada cu ti reci nazalost da si glup ako mislis da se mi time bavimo to jest otkrivanjem ip adresa, to njih aposolutno ne zanima jer i prijetnja nije krivicno djelo a jos ovo tek nakon sto se pojave osnovi sumnje za kd oni stupaju u preventivne kao i represivne mjere sprjecavanja i suzbijanja kriminaliteta ! sad opet se vracam kod nevjernika zoora na kojeg apelujem da se izvini i pokaje za gnusne lazi i uvrede koje iznosi protiv islama casnog !!!!
...mnogo, brate, pričaš...nervoza...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...kladio bi se da su svi uživali u viskiju :)
jao pichoka brate dragi.....pa što ne svratiše u šeher........uff !!!
#11
jebes bus, gledaj crnke :D
ko god da se krije iza tog zorro ilegalca neka se cuva jer je u velikoj opasnosti da lipse ko kucka koja je slijepa gluha i neuka !!! tesko tebi stoko jedna mrzovoljna koja misli da bi dobio nesto i da su prosle ove nemoralne djevojke koje te ne bi ni primjetile kao sto te niko od tih tvojih sejtana ni ne primjecuje niti da 5 para za tebe osim sto su uzrok da radis i mislis protiv sebe !!!!
...o, presvijetli...kako si zaključio da su nemoralne djevojke?
pa ti koji podmeces zarulje siguran budi da ces se u zaruljama valjati ! osim sto su neporpisno odjevene i promasile svoju profesiju nije dovoljan dokaz da promovisu alcohol za koji kao i vecina neznaju da je zabranjeno tociti, piti, i uopste upotrebljavati u bilo koje svrhe ! a sad ti im drzi svijecu pa vidi i dali cine blud jer se od toga ogradjujem za to nemam pravo reci dok ih 4 autenticna svjedoka ne optuze a zatim propisno zakljucaju u kuce dok im se zivoti ne ispuste ili Allah drugacije odluci !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Praznik za oči !!! ; )))
...jakako...a i šta bi ti drug'o rek'o :))
.....nemo' tako... : )) ove i nisu baš, available..... : )
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
radi je***og ramazana zaobisli SARAJEVO ko sad mi nece reci da nije islam veliko sr***e za ovaj grad
Sabanu kakav si ti, kojeg se i roditelji stide sigurno ne bi dali ulaznicu, tako da ne znam sto se salis, ti nisi nista propustio.
Rokni se zorro klocu. Takvi kao ti su veliko sranje za ovaj svjet
PRIKAŽI ODGOVORE (9)