@alamunja, živ bio. Evo pratim ovu priču oko ultimatuma koji si dao Zorrou i hoće srce da mi iskoči. Pa zar misliš da ćeš kod njega nešto postići sa tim ponašanjem i zar misliš da treba uopšte, tako nastupajući, javno nekoga pokušavati islamizirati. Sretan bio, na takav način samo postaješ povodom daljnjih uvreda na račun našeg Poslanika a.s. Usput Zorro ti pada od šege i istančano te dozira. Mi muslimani ne koljemo, jer to nije u duhu i tradiciji Islama.
pratim je i ja. ne slažem se s tobom da alamunja želi nekoga da islamizira. alamunji je dokipio fašizam kojega zorro prosipa po portalu već dugo (pročitaj postove od zorroa, vidjet ćeš koje je to đubre), a na žalost on mu odgovara istom mjerom, čak i gorom. najbolje bi bilo da zorro prestane vrijeđati, a alamunja ne nasjeda na provokacije ukoliko ovaj nastavi. ova ti zadnja rečenica u postu ne stoji, čovjek je voćka čudnovata, bez obzira kojoj vjeri i naciji pripada. isti čovjek može biti dobrotvor i zlotvor, sve zavisi od situacije i okolnosti u kojima se nalazi. pozdrav.
pročitao sam detaljnije i postove od alamunje prijetećeg sadržaja. jako ružno. cijela njihova konverzacija je jako ružna.
Prikaži sve komentare (70)