Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi svi trebaju biti! Svaka cast!
Ovakvog profesora, nastavnika, ucitelja dugo nasa drzava nije imala. Da Bog da mu Bog dao i vise nego zasluzuje. Za svaku pohvalu :)
Sve je to super, samo kako ima dozvolu da snima neciju djecu?
jel to tesko biti ovako pozitivan?
još jedan cirkusant
Svaka čast legendo, ovako svi trebaju da budu! ❤️👏🏽
zbog ovakvih cirkusanata očekivanja su i od ostalih akademskih radnika da zabavljaju djecu plesanjem, pjevanjem i dobrim vicevima..usput da budu cool i sve to objave na društvenim mrežama
Bravo Damire carko moj!!!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤️❤️❤️
$#!&'s Getting Science
Kad vidim ovo i sjetim se Dane Malesevica koje je sve nadimke govorio ucenicima, fuj. I on je sad u politici, treba li vise sta komentarisat.
Šta će im Engleski neće nikada otići u Englesku.
a šta će tebi ime "fantastic"? Ti Englesku inače samo vidio na filmovima.
$#!&'s Getting Science
predivno! ovo je mnogo više od učenja engleskog! svaka čast!
Svaka cast. Razredna moje kcerke prvi put kad im je usla u ucionicu dakle usla sa nekim pozdravom i rijecima necemo se mi nista upoznavati idemo odmah da ucimo. To nastavnik i pedagog. Inace gospodja predaje u tri razlicite skole i mogu samo da nagadjam da je usput i clan SDA jer je i direktor skole takodje.
nizasta
Extra, bravo 👏
A sjeća li se ko kakva je Damir imao zakucavanja dok je trenirao u Slobodi? Bravo za učenje djece 👍👍