Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je bio Srbin kad nacija nije bila profesija. Stavljao je 80ih u stih i Boga i slavu i slavsku svijeću i protinu kći i nikom to naročito nije smetalo. I još važnije, nije mirisalo na kič. Balašević je bio evropejac kad su ovi ovi današnji evropejci, naciju otkrili kao profesiju. Balašević je i tada bio Srbin, ni manji ni veći nego osamdesetih. Balašević je i sada Srbin kada Srbi po profesiji otkrivaju evropeizam.
...alkari bi rekli "usridu". gospodski, hladno i činjenično, si pobrisao noseve ovoj "profesionalnoj srpčadi". aferim.
Balaš je u više navrata pokazao i dokazao da je prijatelj Bosne, a drugi (ne)"prijatelji" i dalje neumorno rade na njenom rastakanju. Đole je čovjek koji zalužuje da ga BiH voli i uvijek respektuje.
Vidiš Đole, ti si konstanta, a Vučko je varijabla koja se puni svakojakim (ne)vrijednostima. Nakon korištenja varijabla se isprazni te ostane jedna velika... 0.
Highlight na kraju ove izrazito ružne šovinističke pjesme panonskog govnara glasi: ''Je_o nas onaj ko nas sastavi.'' Premda ga to nije smetalo u dobivanju naknadnog slovenskog državljanstva. https://www.youtube.com/watch?v=tlM0z5XYF9s
Đole je jedan
Nisi ti fukara ti si drukara !! Kako god kara !!
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Vucic-Slobodan-Milosevic-napravio-dvije-neoprostive-greske/365722 "Gleda se samo semafor i konačan rezultat, a Srbija je izgubila sa 0:3", poslužio se metaforom, prenosi Tanjug. "Narod se ne sme tome izlagati, ne sme se ulaziti u sukobe bez cilja i strategije i izađeš poražen."
https://www.youtube.com/watch?v=v1h050kyp_w
e nek si se i ti umijesao u politiku *ebem te ja, pa to je potpuno nepotrebno i neočekivano balaše moj :/
NEPISMENI IDIOTI , NITI JE SRPSKI NI SRBIJANSKI KAO ŠTO NIJE NI ČADSKI NI ČAĐANSKI VEĆ NPR PREDSJEDNIK ČADA I SRBIJE I NIJE NJEMAC VEĆ NIJEMAC , PRESTANITE VIŠE S TIM NJEMAC POBOGU.
Vučiću pe de ru napi ši se sjeveru!!!!
Ta njegova Demokratska Stranka je bacila Srbiju na kolena. Ovu Pi ... Balasevica bi bacio sa tvrdjave u Dunav.
A Durakovic i majke Srebrenice ga pod Bakirovom dirigentskom palicom devedose u Porocare i kao junaka okitise Srebrenickim cvijetom.. Ima nas pamtimo pa ce tako i da vratimo dzukelama
Gle matorca sto nosi kacket, da ga ljudi ne prepoznaju. Prpa.
ta ce kurcic,stavim mu ga i zvalje
u*
@ama-ja ako gledas vrijednost svoju prema mojoj nepismenosti,onda bas si cutuk
Stvarno mi se gadi da gledam a kamoli da slusam ovu fukaru koja je umesto da se bavi politikom trebala da se bavi svojim poslom i nije jedini naprotiv ima jos takvih koji su krenuli njegovim stopama.Ne opravdavam da neki pevac glumac sportista bude clan neke politicke partije.Trebaju da biraju ili svoja profesija ili politika.
ti bi tita ostavio u zanatskoj radnji?
@Irreligionist ja sam bio jasan sta mislim o njemu a ovi koji udaraju minuse mogu do mile volje to raditi jer sam u pravu.Kada je bila njegova politicka opcija na vlasti onda je pustao jezicinu a kada je kleknula onda ga nema vise na mapi muzicke scene kao i ostali koji se bavi drugim profesijama: Bajaga Mira Banjac Aleksandar Sapic Mirjana Karanovic Neda Arneric itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vučiću pederu...vučiću pederu..