Promo
19

Živopisan, dinamičan, neodoljiv: Smještaj Sarajevo Waves je sve što trebate u zimskim danima

Sarajevo Waves
Sarajevo Waves
Ukoliko tražite smještaj nadomak predivnih Olimpijskih planina, a istovremeno blizu centra grada, onda je Sarajevo Waves pravi odabir za vas i vašu porodicu.

Prostrani, moderno opremljeni apartmani u Sarajevo Waves kompleksu sa jednom ili dvije spavaće sobe su idealni za zimski odmor za parove, porodice ili veće grupe.

Sistem iznajmljivanja je koncipiran po hotelskom sistemu gdje je gostima dostupna recepcija, servis čišćenja i održavanja, videonadzor i fizička zaštita.

Svaki apartman posjeduje parking mjesto, predivan pogled na prirodno okruženje, a ono što je najbitnije je da će svaki korisnik Sarajevo Waves apartmana dobiti osjećaj udobnosti i komfora.

Trenutno je aktuelna zimska promotivna akcija paketa gdje je uključeno noćenje, ski pass i doručak za dvije,četiri ili šest osoba a cijene se kreću od 150 eura do 230 eura.

Sarajevo Waves
Sarajevo Waves

Waves d.o.o pruža olakšani sistem za svakog vlasnika koji želi kupovinu stana pretvoriti u investiciju i na taj način ostvariti povrat od 4 do 7 posto na godišnjem nivou, bilo da se radi o dnevnoj ili mjesečnom iznajmljivanju.

U potrazi ste za sigurnim i ispunjenim okruženjem za svoju porodicu?

Sarajevo Waves kompleks je idealno mjesto za Vas. Pozovite nas i saznajte sve detalje koje Vam mogu pomoći pri odluci odabira doma za Vas i Vaše najmilije. Ljubazna ekipa Compact Invest-a d.o.o i Waves-a d.o.o Vam je na usluzi u prostorijama prvog objekta ovog kompleksa koji se nalazi na adresi Barska 59/I, Otes.

Investirajte pametno kupovinom stana u Sarajevo Wavesu!

E-mail za više informacija je [email protected], dok su kontakt brojevi:

  • Iznajmljivanje: +387 60 301 1113
  • Prodaja: +387 60 301 1110