Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vise pohodnika
Bravo
" Mnogi učesnici pohoda uporedit će ovaj put sa Igmanskim maršom s tom razlikom da je Grebak, trajao danima, mjesecima i godinama." Samo crveni Kmeri mogu praviti takvu dramu punih 75 godina.Jednom prešli Igman pjehe i guslaju li guslaju.Šta bi bilo da su na nemu proveli par godina moš misliti ☺
A mi što smo bili opkoljeni u Pregu na Dobrnji, nisu nam dva mjeseca mogli dobaciti bilo kakvu žesticu. Žestica otišla u Holiday Inn . Samo piva od riže i vino od iskuhanih đonova.
@Hamoponovouredu ☺☺ Zar niste znali za destilaciju ?
Svaka cast na zajednistvu i pohodu