Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova mevlida je ustvari ceto koji bi sve uradio samo da moze imati muslimanku za zenu, cistu, lijepu i nevinu a takvih srpkinja nema, krije se iza zenskog imena jer nema muskosti, jadan li si ceto, umrijeces a bolice te sto ti se zena prije braka kresala gdje stigla i s kim je stigla, nevjerujem da je fesliju izostavila :P
Molim vas da budete precizni. Zene su najsretnije sa 27 godina 8 mjesceci 9 dana 3 sahata 8 minuta i 14 sec. Molim to je naucna cinjenica....
primitivluk zesce vrste..srbi jebaci! Koja god se udala za Srbina otisla je na zivcima. Prvo sto je zovu muslimanka, nikad nece biti primljena u njihovu zajednicu. Drugo Srbi su zivcani i piju previse i osim toga tuku zene. Hajd da si rekla Bosnjak primjerni i uljudni ljudi, fini sa djecom nisu bas nafakali ali nisu ni Srbi, zive u prljavstini, ne peru guzice. To ne razumijem.
Pa postoje i žene vehabije,kako se one zovu \"vehabince\". Fakat su ove dvije dame na slici sretne,samo neznam zbog čega .? a koliko imaju godina mislim da je to \"šuplja\" .
e j*bi ga, proslo :-/
Mevlida, hoces da ti ga plasiram?
Ja sam se udala za Srbina jer su Srbi najbolji jebaci.
Al ove plavke sa slike.. Usrecila bi ona mene samo tako. A i ja bi se potrudio max.
Zene su najsretnije kad se udaju za vehabiju!
Zene su najsretnije kad ga prime!
zene uzivajte dok mozete sad ce 30-te sad pa sad stoga go f.ck i opustite se
Zapadnoeuropske ali ne i nase...nase jadnice i ne znaju sta je sreca sa medvjedima za koje se udaju.
Fakat su zene najsretnije u 28. godini zivota...