Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije čujte i počujte Sudije opštinskog suda iz pizdića gornjih i donjih od Hrvatdke krajine pa neznsm više od dakle kao Debervec kreteni sude politički pod pritiskom trojke obaraju tužbe radnika Grasa ta 15% gdje se nemože to oborit ni u naučnoj fantastici vele Korona bila pa nije bila tri godine majka mu stara
Štede 6mil na buđet od 1.2 milijarde ministar čak nije ni podpiso taj ugovor o ssmanjenju plate
Super,ali imam randevu veceras,sta da radim,kad osjeti bijeli luk,ostah kratkih rukava.
Možda ima nekih benifita, ali med i luk na 'prazan stomak' vrlo lako mogu izazvati ozbiljne poteškoće i probleme za zeludac. Ujutro je najbolje prvo popiti čašu vode sobe temperature, pojesti nešto lagano, sacekati da želudac počne variti, pa tek onda kavu, čaj, med ili bilo šta drugo. Organizam ujutro prvo treba vodu, čistu vodu. Drugi problem je, gdje naći pravi kvalitetan med?
ja vla cekam da otekne da bude led ledeni crijeva se skupe i ne ogladnim do 12
Slažem se. Imaš kod Tahirovića
Jest al ces citav dan morati sjediti kuci .