Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima mi optimalna tehnika za kopanje nosa, nemate članak o tome ?
Ako vam se ne sviđa okus vode, probajte gaziranu vodu ili jednostavno dodajte krišku limuna ili limete. ZAR VODA IMA OKUS?
Po definiciji nema, ali uvijek u stvarnosti ima malo okusa( hlor i ostalo čega ima u našoj česmovači).
dva l.dnevno.Moraš!
Ako ne pijete dovoljno vode krenite ujutro s 500ml na silu i vremenom će vam ostati navika.
Ako vam se ne svidja okus vode???? Zar voda ima okus i miris?
Naravno da ima. Ko je bio u prilici da pije pravu izvorsku vodu, s vrela, izvora itd. i to sa razlictih mjesta zna o cemu govorim.
Nema, ako cijeli život piješ tehničku vodu iz česme. Mineralne vode imaju različita mineralna svojstva. Onaj MG++ npr. ne mogu uopšte da pijem jer ima previše soli. Ove neke međunarodne tipa Evian su po mom ukusu užas. Najbolje vode na svijetu po meni su Volvic, Tešanjski kiseljak (zlatna medalja) i Black Forrest.
Ovo je koristan savjet jer mnogi ljudi ima posljedica zbog nedostatka vode. Glava boli,umornije se osjećate perutanje zadah iz usta smrad iz nista tako da je malo po malo vode piti extra uz to nikad nemojte sjediti ustanite i pijte
ti ocito ni jedan😆gramatika na off😅
omakelo se i meni pa uhvati jedno kinderce,neplanirano😄
Molim clanak i za disanje, nekako oduvijek mislim da pogresno dišem. Hvala
Za kličino vode koju trebaš popiti u nekom trenutku je dobar pokazatelj konsistencija pljuvačke u ustima. Ako ne možeš pljunuti, ti si dehidriran i moraš odmah popiti 1L vode. Poslije toga uzimaš onako kako treba polako, pomalo....i bez panike i hajpa....
Samo bez panike i hajpa...:))