Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://posmrtnice.ba
Ma jarane i ja bi bila sklona samoubistvu da moras pet milja izvalit za dojke, a neko ih badava dobio haha
Moguće, kad nisi zadovoljan sobom valjda je to psihički poremećaj. Nikad dovoljno velike, šta li.
Da se razumjemo, ravna sam ko daska. Sudeci po vasim komentarima i nekom precutnom podrazumjevanju, ja sam ruzna I nisam zenstvena I trebala bih ugraditi silikone da iole odgovaram vasem poimanju zenstvenosti. S druge strane,kad bih ih ugradila, bila bih idiotkinja bez samopouzdanja za koju se pitate postoji li silikon koji bih mogla ugraditi u glavu da mi nadoknadi ono mozga sto mi fali :D Zene sta god urade – ne valja. I onda se pitate sto ovolika stopa samoubistva.
skola@ a dojkis li ti kad ženske cice? hihigi
Pa nisu dobre cim stavljaju to. Automatski očekuješ naredni idiotizam. majke vam ga kakvo je to ispitivanje. Cccccc.........
Nek crknu, ko ih je.be, ionako ih više ugrađuju sisate da budu još sisatije nego one koje nisu prirodno obdarene.
saran=psihopata
Izvrsit ce samoubistvom silikonom
pa naravno kad su izkompleksirane