Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom sam sa rajom pravio čaj od korijena gandje rigali svu noć sjećam se ebiga tad se ništa nije bacalo ratno doba bilo
Beneficije zelenog caja su puno znacajnije od potencijalnog utjecaja na efektivnost nekih lijekova. Naucno potvrdjene beneficije zelenog caja su mnoge a izmedju ostalog: balansira secer u krvi i smanjuje rizik dijabetesa, smanjuje kolesterol u krvi i umanjuje rizik srcanog napada, smanjuje rizik raka dojke, prostate, crijeva, poboljsava funkciju mozga, smanjuje tjelesne masnoce i pomaze kod mrsavljenja itd., itd. Ne piti ga je lisavati se jednog od najzdravijih napitaka..
Vraća se čovjek od doktora i sretne prijatelja: - Šta ima novo? - Evo, ništa, bio sam kod doktora. - I, šta ti je rekao? - 200 eura! - Ma, ne pitam te to, nego šta imaš? - 50 eura. - Ama, pitam te što ti fali? - 150 eura.
čitaje još puno interesantnih savjeta i članaka na ovu temu: http://www.ekrtica.com/?s=zeleni+%C4%8Daj
Najskuplje pice u svijetu.
Caj je oduvijek bio ljekovita biljka sa nekim ucinkom na organizam a ne sok na razmucivanje ili djus.
Mija Martina:Sad mi je jasno sto mi zlobnici preporucaju zeleni caj,hoce da umanje ucinak mog domoljublja!
Avdija:Moracu i ja ohanut sa cajem,haman mi smanjuje ucinak na tekmi!
Ozbiljno? Napitak koji dize krvni pritisak smanjuje ucinak lijekova za snizavanje pritiska? Ko bi to pomislio. Inace, kad vec citiramo Daily Mail, mora se spomenuti i njihova lista svega i svacega sto izaziva ili lijeci rak. Ili oboje... kako im vec dune taj dan. http://kill-or-cure.herokuapp.com/
Ko li ono voli zeleni caj ? :P
hmmm...ko bi to mogaoo bitiii? :D
ja znam ko nije :D
jos kad bi mogao :) genocidasima pomoci da postanu normalni ljudi,eh to bi bio pravi :)
Ti bi trebao do psihijatra, očito si totalno odljepio za genocidašima i samo ti je to u glavi...
E ovo istraživanje napokon ima rezona i smisla naaaakog.