Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima u apoteci Dina na Č vili 170 km, nije reklama nego sam zvao dosta apoteka i samo oni imaju
U Sloveniji i CRO klinci nose epipen sa sobom u skolu oko vrata nose ogrlicu sa futrolom i sami sebi daju ako krene alergijska reakcija...kod nas dok dodje do doktora vec je na izdisaju...
Da li netko zna gdje se može nabaviti epipen u BiH? Zvala sam apoteke koje su navedene u komentarima-nemaju.
EpiPena nema, a porezna udara po bubrezima da isplati Fadilu masnu platu.
Boze sacuvaj, nisam ni znao da se ne moze kupiti. A nedavno razmisljam o njemu kad sam vidio da je povecan broj strsljenova.
Pogledajte koji likovi nama vode zdravstvo i pitaju se za sve pa će vam biti jasno. stručnjaci koji bi možda nešto i znali o pokrenuli su nabijeni nogom. Nit smiju pisnuti nit se za šta pitaju.
Ok ovaj lijek za hitne specjalne slucajeve, a zasto nema lijekova za hronicne bolesti koji su siroko rasprostreni kao sto su HRONICNA upala sinusa.
Vjerovatno ga Srbi nisu željeli na listi, a kako je tradicija u ovoj zemlji da se udovoljava njenim neprijateljima tako ni lijek nije završio na spisku.
Sta ce nam EpiPen? Pa prije mjesec dana onaj levat iz agencije za lijekove potpisao dopust za ulazak ruskih lijekova u BIH - zabranjenih u EU! Dakle sta ocekujete?
jbg.. nama su bitnije druge stvari
Nemaju je svi, ali je dostupna. Kasno je kad se nešto desi, a desilo se, zato vi ovo i pišete, ponjamke vam de na istrsživačko novinarstvo 😂
Zasto lazete, ja ga regularno kupila i jeftiniji je kod nas nego u Hrvatskoj.
ima u crvenoj apoteci u lukavici.
Lazete da nema. Ja nabavljam Epi pen redovno u svakoj opremljenijojapoteci, jer imaju relativno kratak rok trajanja, kosta nesto preko 60km. Kcerka je padala i alergijski sok, i zbog nje uvijek imamo pen pri ruci. Ali, kako smo navikli, Klix i dalje nastoji ovu zemlju prikazati najgorom. Bolje pitanje je zasto onaj lovator, sto ga je skentovala pcela, nije isti imao kod sebe, ako je znao da posljedice mogu biti fatalne.
@a-team čovjek je umro usljed anafilaktičkog šoka, jer niko živ u njegovoj zemlji nije znao dati injekciju u srce, što je osnova prve pomoći u medicini!Eto do čega dovodi prodaja diploma i javašluk!
@a-team a gdje se može nabaviti za 60 KM, ako može koja apoteka?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jest, al SDA ima važnijih poslova os ljudskih života, HALO ONI BRANE DRŽAVU (i svoje uhljebe na budžetu)
@thekupus sda ti ga mamci zabiberi