Simptom psihičkog poremećaja
0
Zašto trebate prestati grickati nokte
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje pise sve osim zasto treba prestati grickati nokte... :S
...ja dečku grickam nešto sasvim drugo...
Draga Selena,ja sam tvoj najveci obozavatelji u Bosni i Hercegovini,tacnije iz Sarajeva sam. Moj najveci san je da te upoznam,
odkako me Mama natjerala da stalno nosim ćorape makar neoprate nitkako više negrickam nokte
@ commi,ti si jedan jadan lik i meni je tebe zao...s..res o tom tvom decku,a rekao ti je da ne pricas previse...
kad cete procitat ono sto napisete,fkt ne mogu da vjerujem da ima ovako nepismenih ljudi.imam osjecaj da za ovaj portal pisu djeca il ste maloumni.
Turpija mi je lijek. Umjesto da grickam ja ih turpijam. Evo vec 2 mjeseca :) Pokusajte
ja sam poceo grickati nokte u dobi od 3-4 godine... sada mi je 25... prije 3-4 godine sam pokusao ovom metodom, da ne grickam sa palca, pa kaziprsta... tako da sam prestao grickati sve nokte... osim onih na malim prstima xD no to je nebitno... imate kreme za jacanje noktiju... i najvaznije je imati noktaricu uz sebe, da cim nokat napukne, da ga mozete oblikovati... pusio sam i cigare 10 godina pa sam prestao prosle godine... i mogu reci da je grickanje noktiju 100 puta teze prestati... sretno svima!
Grickao i prestao. Jos da mi je prestati pusiti, eh
Glad zavladala.
fakat nista pametno niste napisali, kao dijete sam grickao nokte i to ono baššš, vjerovatno posljedica godina provedenih u podrumu gdje nisam imao raditi nista drugo, i sad mi se nekad desi to isto, ali potpuno spontano bez razmisljanja, recimo 1 nokat u 3-4 dana da gricnem malo, kako da prestanem?? molim redakciju klix-a za brz odgovor
Ili jos bolja opcija... Jednostavno prestanite grickati nokte...
prosvijetlili ste me. hvala