Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piju ga jer su glupi i izjednacavaju "zeleno" i "zdravo" preko svake granice bukvalnosti. A trend po instagramu, za budale koje od tamo traze savjete za zdravlje, je zato jer DOBRO ISPADA NA SLICI TA ZELENA. Dok kuhan grah i leca izgledaju ko balega. Dzaba sto su i hranjivi i zdravi - ruzno izgledaju i od njih se prdi. Jedite lijepo i sareno pa cete i vi biti lijepi i sareni. To ti je instagram savjet. Jcbo vas on.
doruckuj celer pa na baustelu pa da vidis kako noge same igraju la bamba!
Evo mene u officu pravim sedmicni rasored...
ja samo sok od celera pijem i tugu krijemmmmmmmm
"Bertouch ističe kako ne postoje naučni dokazi koji ukazuju na to da se sok od celera masovno pojavljuje na interenetu radi nekih reklamnih pogodnosti." Šta je pisac kaz'o, matere ti?
Zato što nema para za narandže. Još malo pa ćemo početi čarape cijediti.
Pa cemo i patentirati "organske carape" - eliksir za imunitet