Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam ih masu koji puno pricaju a niko nije bolestan cak naprotiv. Sve su ovo suplje price.
Po ovoj logici, 90% zena imaju razlog za brigu 😂
Ne pričam puno. Ma nema nikakve svrhe pričati jer je već sve rečeno i viđeno !!! Nemam više od koga da čujem nešto pametno
Vidim iz komentara da vecina pojma nema. Istina je da u zapadnim zemljama 'vrvi' od poremecaja ADHD i Autizma (50% stanovnistva) koji su kod nas (na Balkanu) puno manje poznati i rjedji su. S druge strane kod nas je i te kako zastupljena (pretjerana) pricljivost kao odraz Bipolarnog poremecaja (Depresija) a narocito Anksioznosti (strah). Kod nas pati mnogo ljudi od (patoloskog) straha koji vlada njima i njihovim ponasanjem.
Imam onda sve🤣
Ja se u svemu nalazim sta ja imam?😂
Ha ha ha ha ha, Amerikanci i njihov spisak poremećaja ličnosti. Oni nisu normalni, njima ko god ima ličnost ima i tzv. poremećaje. Neka malo izanaliziraju svoje psihopatološke vođe i kapitaliste, a ostave običan svijet na miru.
Klix me uvijek iznova iznenadi. Tek što konstatujem i kažem sebi "ovo je najgluplji tekst koji sam pročitao", oni me iznova demantuju i ponude još nešto gluplje.
Zene na pozicijama su sklone ovim poremecajima
Ajte u qur lijepi :)
Poslo sam ženu doktoru
Radije ću biti pričljiv i komunikativan, nego mutav kao oni što u rečenici prvo odrede subjekat i predikat pa je tek onda izgovore.